Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy facet

Chudy facet to brak zainteresowania kobiet - wiem to po sobie

Polecane posty

Gość chudy facet

Wiem, że kobiety gardzą takimi chuderlakami jak ja. Mimo, że będę miał prawie 30 lat to przy wzroście 176 cm ważę tylko 63 kg. Ćwiczę, wspomagam się białkiem itd. ale to niewiele pomaga. Nawet nie wiecie ile dałbym aby przytyć chociaż te 5 kg. Całe życie walczę ze zbyt szybką przemianą materii , ale efekty są marne. Wiem, że przez to jak wyglądam nie podobam się kobietom i wiem, że już raczej żadnej się nie spodobam. Widzę czasami na ulicy jak kobiety na mnie patrzą i wiem , że nie dlatego , że im się podobam tylko przez tą moją chudość.Pewnie myślą sobie o mnie jak o jakimś szkieletorze. Ja nie mam szerokich ramion , kolan itd. Normalne kobiety nawet na mnie nie spojrzą , no chyba że z litości i pewnie jakby mogły to dałyby mi 50 groszy na bułkę abym przytył ;) Pozdrawiam

pod katem bmi mamy podobnie. tez jestem szczuply ale wyzszy! sprawa z dziewczybami? nie mam klopotow.

Gość gtgt
jak ćwiczysz? Białko nic ci nie da, musisz zainwestować w garniera - węgle +białko, a do tego ładny siłowy trening + dobra zdrowa dieta Ile z tego robisz?

Gość ytytytyt
bo problemem autora nie jest to,że jest chudy, tylko to, że jest kurduplem. jakby miał 10 cm więcej to mógłby wyglądac jak francuska modelka i panienek miałby na pęczki

Gość nooo bo
zapewne gdzie indziej kezy problem twoich niepowodzen. brak pewnosci siebie z powodu wygladu?

Mam 196 cm i ważę 102 kg, a jestem mimo to bardzo szczupły. W ubraniu wyglądam bardzo szczupło, kamufluje masę mięśniową :D. Ale mimo to nie narzekam na powodzenie :P. Kiedy ważyłem 114 kg czułem się fatalnie.

Gość ytytytyt
W.R.B. - jak masz 190+ to sobie możesz ważyc ile chcesz, baby i tak będą sikały po nogach. waga nie ma znaczenia

Gość ytytytyt
oczywiście,że świadczy. sprawdzone und potwierdzone

Gość nooo bo
pewnosc siebie kurwik w oku i czyste buty ^^

Gość cgfdgresg
mój chłopak ma 168cm i wazy 60kg

Gość ytytytyt
cgfdgresg - przykro nam, smutno nam, ale nie martw się, może jakiś wysoki Cię jeszcze zachce króliczek - przecież sama przyznałaś,że masz "fetysz wzrostu" ( jaki fetysz, normalna rzecz ) więc co ściemniasz?

Gość ququruqq
jak nisi i chudy złapie kobietę i to nie jakąś wybrakowaną to prawdopodobnie intelektualnie przewyższa wyższych od siebie wzrozstem. Często atrakcyjne i mądre zainteresują się mózgiem i wtedy chłopie możesz mówić o prawdziwym farcie.

Pewnie gdyby nie moja masa mięśniowa, to ważyłbym około 80 kg. Wiem co to szybka przemiana meteri. W wieku 16 lat miałem 190 cm i ważyłem jakieś 70 kg.

Gość ytytytyt
żaden "mózg" nie nadrobi niskiego wzrostu. chyba,że bezpośrednio przekłada się na b duże zarobki. a i tak panienka ma w zanadrzu kochanka-dryblasa

ytytytyt lubię wyższych, ale bez przesady sam wzrost o niczym nie świadczy jeśli facet jest beznadziejny to żadne centymetry tego nie nadrobią 🖐️

Gość ytytytyt
królik - każda lubi wyższych. a jak gosc ma wzrost to kobiety sa w stanie wiele wybaczyc

Gość cgfdgresg
ytytytyt- e tam:) ja go kocham:) sama mam 165cm i waze 47kg, biore udział w pokazach ubrań i na swoją urodę nie narzekam:) nie patrze na wyglad, a serce:) i zaradnosc zyciowa:)

A ja mając 14 lat zacząłem b. szybko rosnąć. Widać teraz bo mam dużo rozstępów na biodrach. W ciągu dwóch lat urosłem 30 cm.

Gość ququruqq
nie zgadzam się że mózg musi mieć kasę bo debilek z kasą i wysoki to może zainteresować blachary więc każdy towar ma swojego nabywce

Gość cgfdgresg
ja znam wysokiego-jakies 188xm , ale jest starsznie chudy, bardzo, ma rece jak badyle, jak 15-letnia dziewczynka

Gość ytytytyt
cgfdgresg - jak kobieta jest z krasnalem to sa trzy opcje 1)ma forsy jak lodu 2) nikt wysoki jej nie chciał 3) mają po sto osiemdziesiąt lat i po prostu jak na ten wiek gosc jest wysoki ps. kochac może kochasz, ale wysokich "kolegów" tez masz nie?

Gość ytytytyt
ququruqq - wysoki i z kasą? zainteresuje każdą kobietę. i tylko takie których ON nie chciał, pocieszają się, że są w jakiś sposób lepsze od tych które wybrał