Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy facet

Chudy facet to brak zainteresowania kobiet - wiem to po sobie

Polecane posty

Gość ytytytyt
"jakies 188xm , ale jest starsznie chudy, bardzo, ma rece jak badyle, jak 15-letnia dziewczynka" - chętnie bym się z nim zamienił:)

Gość ale macie proooblemyyy
facet powinien miec: - ładna twarz-to podstawa -wzrost nie nizej niz 165cm -figure nie chuderlawa, powinien miec siłę( a siła moi drodzy nie ma nic wspólnego ze wzrostem)- nizszy dobrze zbudowany powali cherlaka 190cm:) byłam tego swiadkiem:) - zasobny porfel - powinien wiedziec po co głowe nosi -nie myslec tylko hujem

Gość ytytytyt
króliczek - nie osłabiaj mnie. gra pierwszorzędną, bo jak facet jest dla Ciebie za niski to poza ramy kolegi nigdy nie wyjdzie.

Gość ytytytyt
-wzrost nie nizej niz 165cm : to jest standard z przed półwiecza. teraz bez 180 nie ma nawet co startowac do największych desperatek

Gość cgfdgresg
ytytytytyt- nie chciałbys gdybys go zobaczył:) wyglada tak hmmm jakby miał sie zaraz złamać. Lepiej miec miesnie niz sama skóre oplatajaca kość:) Wazne to jest tez dla zdrowia

Gość nooo bo
oczywiscie, ze ma znaczenie. Caly wyglad ma.

Gość ytytytyt
cgfdgresg - przy jego wzroscie zawsze chętne się znajdą, poza tym może zmasowac. ja już nie urosnę:(

ytytytyt ile Ty masz wzrostu? bo centymetry rzuciły Ci się chyba na główkę, idziesz na łatwiznę i wzrostem tłumaczysz swoje nieszczęścia, bezsens :O

Gość cgfdgresg
ytytytyytyt- to cię zaskoczę- on ma 27 lat i jeszcze nie miał dziewczyny. I raczej on lata za nimi, bo one nie. Jak facet jest niższy , a proporcjonalnie zbudowany, nie za gruby i nie za szczupły, ma głowe na karku to bedzie miał powodzenie tez:)

Gość ytytytyt
no głupoty gadają dziewczyny, rację masz

Gość gdfhsagfhd
ee tam, bo niskim zamiast we wzrost poszlo w co innego;) takze oni tez maja szanse

Gość powaznie zainteresowany
Ja jestem niższy mam 170cm i nie mam szczęścia w miłości ale nie ma to nic wspólnego z moim wzrostem :)

Gość tacy jestescie madrzy ja wam p
kurwa pierdolicie smuty, ja mam 180cm , jestem dobrze zbudowany to dlaczego moja panna, która jest ładna wypieła na mnie dupe? poszła do kolesia 6 lat starszego, koles jakies 170cm jak se gazete pod nogi podstawi, przy kości(!) takie sa kobiety

Gość ytytytyt
cgfdgresg - bo widocznie nie chce miec. przy tym wzroście żeby nie było chetnych to trzeba się b postarac królik - nie idę na łatwiznę, tylko tak jest. krasnale mogą na związki popatrzec co najwyżej

Gość ytytytyt
tacy jestescie madrzy ja wam p - no jak jest dziany to tak jest, ale zawsze możesz zostac jej trzecim

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
moj chlopak ma 180 cm i wazy nawet nie 70 kg, dokladnie ile to nie wiem ale tez jest chudziutki, z tym ze bardzo proporcjonalny, ma szerokie ramionka mniam

jak mnie wkurwia , taki krasnal jebany 3 lata zjebał nam

Gość gdfhsagfhd
ytytytyt, krasnale nie moga nic wyrwac nie przez swoj wzrost ale przez kompleksy nim spowodowane, jesli zmieniliby podejscie na pewno by cos sie zmienilo

taaa kurwa trzecim po moim trupie musiałbym chyba na huja upaść

Królik jesteś wolna ?

Gość oj chłopy chłopy
to nie zalezy od wzrostu tylko od figury, jak facet jakies miesnie ma to sie kobieta bezpiecznie czuje przy takim, co mi bo wysokim jak tyka,że by go połamali

Gość ytytytyt
gdfhsagfhd - zmieniło by się, jak w tym dowcipie, co moczący się w łózko facet poszedł z tym problemem do psychologa. bylibyśmy dumni, że kobiety odrzucają krasnali królik - tyle, co i Ty

Gość ytytytyt
tacy jestescie madrzy ja wam p - to jak nie chcesz, to nie marudź

ytytytyt mógłbyś się matwić jakby było poniżej 170, wmawiasz kobietom straszna próżność :O powaznie zainteresowany nie jestem w związku

Gość ytytytyt
królik - nie wmawiam kobietom próżności , tylko stwierdzam,że macie sprecyzowany gust:) 174 czy 160 - w dzisiejszych czasach żadna różnica

nie jesteś w związku? to mogę Cię zaczepiać? :classic_cool:

Gość oj chłopy chłopy
ja jestem dziewczyna, sama mam 164cm, jestem chuda. I nie przeszkadza mi wzrost- patrze na posture, poza tym, tylu niskich facetów ma kobiety...ale nie siedza na kafe! bo takie wymysły to tylko na kafe!

Gość ytytytyt
a królik - a sama miałaś kiedys kurdupla? czy jesteś "próżna";)