Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chudy facet

Chudy facet to brak zainteresowania kobiet - wiem to po sobie

Polecane posty

Go艣膰 ytytytyt
"jakies 188xm , ale jest starsznie chudy, bardzo, ma rece jak badyle, jak 15-letnia dziewczynka" - ch臋tnie bym si臋 z nim zamieni艂:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale macie proooblemyyy
facet powinien miec: - 艂adna twarz-to podstawa -wzrost nie nizej niz 165cm -figure nie chuderlawa, powinien miec si艂臋( a si艂a moi drodzy nie ma nic wsp贸lnego ze wzrostem)- nizszy dobrze zbudowany powali cherlaka 190cm:) by艂am tego swiadkiem:) - zasobny porfel - powinien wiedziec po co g艂owe nosi -nie myslec tylko hujem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
kr贸liczek - nie os艂abiaj mnie. gra pierwszorz臋dn膮, bo jak facet jest dla Ciebie za niski to poza ramy kolegi nigdy nie wyjdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
-wzrost nie nizej niz 165cm : to jest standard z przed p贸艂wiecza. teraz bez 180 nie ma nawet co startowac do najwi臋kszych desperatek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cgfdgresg
ytytytytyt- nie chcia艂bys gdybys go zobaczy艂:) wyglada tak hmmm jakby mia艂 sie zaraz z艂ama膰. Lepiej miec miesnie niz sama sk贸re oplatajaca ko艣膰:) Wazne to jest tez dla zdrowia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nooo bo
oczywiscie, ze ma znaczenie. Caly wyglad ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
cgfdgresg - przy jego wzroscie zawsze ch臋tne si臋 znajd膮, poza tym mo偶e zmasowac. ja ju偶 nie urosn臋:(

Udost臋pnij ten post

ytytytyt ile Ty masz wzrostu? bo centymetry rzuci艂y Ci si臋 chyba na g艂贸wk臋, idziesz na 艂atwizn臋 i wzrostem t艂umaczysz swoje nieszcz臋艣cia, bezsens :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cgfdgresg
ytytytyytyt- to ci臋 zaskocz臋- on ma 27 lat i jeszcze nie mia艂 dziewczyny. I raczej on lata za nimi, bo one nie. Jak facet jest ni偶szy , a proporcjonalnie zbudowany, nie za gruby i nie za szczup艂y, ma g艂owe na karku to bedzie mia艂 powodzenie tez:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
no g艂upoty gadaj膮 dziewczyny, racj臋 masz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfhsagfhd
ee tam, bo niskim zamiast we wzrost poszlo w co innego;) takze oni tez maja szanse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powaznie zainteresowany
Ja jestem ni偶szy mam 170cm i nie mam szcz臋艣cia w mi艂o艣ci ale nie ma to nic wsp贸lnego z moim wzrostem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tacy jestescie madrzy ja wam p
kurwa pierdolicie smuty, ja mam 180cm , jestem dobrze zbudowany to dlaczego moja panna, kt贸ra jest 艂adna wypie艂a na mnie dupe? posz艂a do kolesia 6 lat starszego, koles jakies 170cm jak se gazete pod nogi podstawi, przy ko艣ci(!) takie sa kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
cgfdgresg - bo widocznie nie chce miec. przy tym wzro艣cie 偶eby nie by艂o chetnych to trzeba si臋 b postarac kr贸lik - nie id臋 na 艂atwizn臋, tylko tak jest. krasnale mog膮 na zwi膮zki popatrzec co najwy偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
tacy jestescie madrzy ja wam p - no jak jest dziany to tak jest, ale zawsze mo偶esz zostac jej trzecim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfgfgfgfgfgfgfg
moj chlopak ma 180 cm i wazy nawet nie 70 kg, dokladnie ile to nie wiem ale tez jest chudziutki, z tym ze bardzo proporcjonalny, ma szerokie ramionka mniam

Udost臋pnij ten post

jak mnie wkurwia , taki krasnal jebany 3 lata zjeba艂 nam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfhsagfhd
ytytytyt, krasnale nie moga nic wyrwac nie przez swoj wzrost ale przez kompleksy nim spowodowane, jesli zmieniliby podejscie na pewno by cos sie zmienilo

Udost臋pnij ten post

taaa kurwa trzecim po moim trupie musia艂bym chyba na huja upa艣膰

Udost臋pnij ten post

Kr贸lik jeste艣 wolna ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj ch艂opy ch艂opy
to nie zalezy od wzrostu tylko od figury, jak facet jakies miesnie ma to sie kobieta bezpiecznie czuje przy takim, co mi bo wysokim jak tyka,偶e by go po艂amali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
gdfhsagfhd - zmieni艂o by si臋, jak w tym dowcipie, co mocz膮cy si臋 w 艂贸zko facet poszed艂 z tym problemem do psychologa. byliby艣my dumni, 偶e kobiety odrzucaj膮 krasnali kr贸lik - tyle, co i Ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
tacy jestescie madrzy ja wam p - to jak nie chcesz, to nie marud藕

Udost臋pnij ten post

ytytytyt m贸g艂by艣 si臋 matwi膰 jakby by艂o poni偶ej 170, wmawiasz kobietom straszna pr贸偶no艣膰 :O powaznie zainteresowany nie jestem w zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
kr贸lik - nie wmawiam kobietom pr贸偶no艣ci , tylko stwierdzam,偶e macie sprecyzowany gust:) 174 czy 160 - w dzisiejszych czasach 偶adna r贸偶nica

Udost臋pnij ten post

nie jeste艣 w zwi膮zku? to mog臋 Ci臋 zaczepia膰? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj ch艂opy ch艂opy
ja jestem dziewczyna, sama mam 164cm, jestem chuda. I nie przeszkadza mi wzrost- patrze na posture, poza tym, tylu niskich facet贸w ma kobiety...ale nie siedza na kafe! bo takie wymys艂y to tylko na kafe!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ytytytyt
a kr贸lik - a sama mia艂a艣 kiedys kurdupla? czy jeste艣 "pr贸偶na";)

Udost臋pnij ten post