Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy facet

Chudy facet to brak zainteresowania kobiet - wiem to po sobie

Polecane posty

Gość ytytytyt
oj chłopy chłopy - ma kobiety,ale one sa z nimi z braku laku. jakby się koło takiej jednej czy drugiej jakiś wysoki zakręcił, to by przy niziołku długo nie siedziały

Gość powaznie zainteresowany
Bredzicie coś od rzeczy.

Gość nooo bo
cos w tym jest ^^

Coś to jest pół litra na jednego :classic_cool: i cycki z mieszczką C.

ytytytyt ale uparty jesteś :) może problem w tym, że nie masz nic do zaoferowania, znam dziesiątki facetów do 180 którzy mają ogromne powodzenie, czy miałam niskiego? mój ostatni -177, prawie mój wzrost, jeśli chodzi o wygląd uważam, ze twarz gra większa rolę powaznie zainteresowany nie :classic_cool:

Obiecuję że będę nosił taboret :classic_cool: i kupię Ci lizaka.

Gość ytytytyt
królik - mało wiarygodna jesteś. tu masz krasnala, tam piszesz, że podobają Ci się wysocy...jak ściemniac to z głową a i ponawiam prośbę o wytłumaczenie mi istoty zen : jak to jest, że na kafe każda miała niskiego, a na ulicach niskich-sparowanych nie widac???

Ale taki z kwiatkiem, prawdziwy smak dzieciństwa a jak będziesz grzeczna to kupię Ci oranżadę w woreczku ❤️

Jestem swój chłop, może niższy od Ciebie. ale to nie powinno Ci przeszkadzać. :D

przecież jedno nie wyklucza drugiego, nigdy nie napisałam że wzrost jest najważniejszy, po prostu nie może być niższy, jak już pisałam wzrost to tylko zaleta powaznie zainteresowany jeśli to Twój cały pakiet, który masz do zaoferowania, to wcale się nie dziwie, że zaczepiasz dziewczyny na kafe :classic_cool:

Gość ytytytyt
króliku - a foto w stopce jest Twoje?

Gość jghhffhhf
on zaczepia tylko te, ktore sie same prosza o zaczepianie, czyli zamieszczaja foteczke w stopce

A co w tym złego że zaczepiam dziewczyny na kafeterii. Nie będę kłamał że jestem wysokim bogatym arabem, jestem przeciętnym chłopakiem o dość potarganym charakterze to powinno Ci wystarczyć. :classic_cool:

Gość ytytytyt
pytam bo jeśli tak to - 1) kłamiesz 2)był dziany 3) brak. stara nie jesteś, na desperatkę też nie wyglądasz. ładna babka z krasnalem - to musi byc ściema a - i jeśli możesz to odpowiedz mi proszę na moją zagadke zen

Co wy z tymi krasnalami? Za długo przebywaliście w ogrodzie na słońcu?

Np do tego by się zapoznać Nie wyglądasz na taką co lubi jak jej się opowiada bajki :D

Gość migoooootyka
To prawda ja jestm bardzo szczupłą dziewczyna nie potrafie przytyc moge zjesc pół tortu i żadna faldka sie nawet nie odłozy. Tez zauwazyłam slabe zainteresowanie wsrod facetów...

ytytytyt a teraz mi wmawiasz, że lecę na kasę :D masz za duży kompleks :P chłopak być strasznie przystojny i miał fajną osobowość, tyle mi wystarcza :P naprawdę nie widzę na ulicach tych samotnych krasnali, pary są mieszane miałeś kiedyś dziewczynę?

Gość ytytytyt
królik - jestem konusem to chyba oczywiste,że nie. a jak z nim sobie radziłaś jeśli chodzi o szpilki?

Taki trochę nie z tego świata, zważywszy na to że też tu piszesz na bank też jesteś trochę wariatka :classic_cool:

ytytytyt nie, masz po prostu cholernie nie prawidłowe podejście nie zakładałam, tylko dlatego że większość czasu spędzaliśmy na plażach :P jeśli miałabym okazję, nie wahałabym się nawet powaznie zainteresowany gorsze jest to, że się tu zadomowiłam :D w sensie, że trudny? czy taki wyjątkowy jesteś? :classic_cool:

taa specjalny :classic_cool: Choć są tu zdecydowanie lepsi, ale oni to chyba mają żółte papiery :D

Gość ytytytyt
królik - nie zakładałaś przy nim? to już wiem,że bujda. na plażach:)dobra podejcie mam prawidłowe, niby czemu nie? podejście g jest warte przy moim wzroście. o nieprawidłowym podejściu to można mówic w przypadku tego opisywanego samotnego gostka 188, ale nie w moim

Zaopiekuj się mną mocno tak :classic_cool: Napiszę do Ciebie dziś jeszcze e-mail :D

ytytytyt nie mam interesu w tym przypadku żeby kłamać, byłabym z nim nawet jeśli byłby niższy :classic_cool: ile masz lat? musisz być młodziutki i bardzo niedoświadczony