Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystic18

Zerwałem z dziewczyną i żałuję ; /

Polecane posty

Witajcie, Nie zważam już na to że to forum jest dla kobiet to w was właśnie szukam pomocy. 6 miesięcy temu zerwałem z moją dziewczyną Sylwią, zerwałem ponieważ potrzebowałem się wybawić nie wiem czemu ; /. Sylwia to dziewczyna mojego życia moja prawdziwa pierwsza miłość nie chcę żadnej innej ona jest niepowtarzalna i wyjątkowa żałuję tego że z nią zerwałem ponieważ ją kocham, chcę poukładać swoje życie na dobre ale widzę to tylko z nią z nikim innym naprawdę ją kocham wiem że źle zrobiłem co mam zrobić żeby ją odzyskać a nie ukrywam zerwałem z nią jak z pierwszą lepszą walczyła o mnie a ja ją olałem Jezu jak to piszę to płaczę naprawdę, zaprosiłem ją na swoje urodziny dwa dni temu zgodziła się przyjść rozmawiałem z nią o tym powiedziałem jak tego wszystkiego żałuję a nawet się z nią całowałem dla mnie to coś znaczyło lecz nie wiem jak dla niej gdy z nią rozmawiałem to powiedziała że nie mam sobie myśleć że jak ją zaprosiłem po pół roku do mnie na urodziny to wszystko mi wybaczy i będziemy parą i że może się ze mną spotykać i nie widzi w tym problemu, co mam robić waszym zdaniem jak zyskać jej zaufanie odbudować to co zwaliłem ; ( pomóżcie jak kolwiek .

Gość frevhytr46
nato potrzeba czasu...teraz poprostu musisz jej pokazac ze ci naprawde zalezy a pol roku chlopakie to nietydzien

Gość autorefleksja od zaraz
skoro przyszła i jeszcze się z tobą całowała to nie będzie trudno ją odzyskac, widać, że jest typową babą, ciągle cię kocha, tylko musisz za nią trochę pochodzić...na poczatek wyślij jej kwiaty kurierem kwiatowym do domu, dołącz bilecik, kazda kobieta wymięka, potem zaproś gdzieś, bądź szczery i taktowny, nie narzucaj się ale daj jej odczuc, że chciałbyś zasłużyc na jej zaufanie

Gość ejj noo
własnie, musisz teraz BARDZO sie starać, tak by poczula ze Tobie naprawde jej zalezy, zapros ja gdzies, malymi krokami zblizaj sie do niej, pokaz ze jestes warty jej zaufania, a skoro ja kochasz to nie bedzie trudne. Powodzenia! ;)

Gość danka_23
oj dzieci, dzieci, musisz wychodzic, tak samo jak pozytywną ocenę u nauczyciela, bądź cierpliwy i upierdliwy

Gość gość
Taaaaak wy szczyscy zalujecie, jak nie mogłeś znaleźć lepszej od niej to teraz zalujesz kmiocie