Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejj noo

do chłopakow i dziewczyn tez

Polecane posty

Gość ejj noo

chłopacy, czy jak macie dzeiwczyne na ktorej wam zalezy serio to czy piszecie mimo to z innymi? czy zdarzylo sie wam z kims spotkac po kryjomu? czy jesli kochacie to staracie sie nic takiego nie robic?

Gość jkfbgkfdlngkfdjgnld;
jak zwykle chora zazdrość

Gość powaznie zainteresowany
Ja nie pisałem i byłem głupi jak but bo mnie nie chciała zmarnowałem trzy lata :O

Gość samotny bialy żagiel....
myslę ,że po jednej i drugiej stronie są asekuranci:D to znaczy tacy co to jak z jedną/ym nie wjdzie to mają następną/ego na oku:P

Gość ptasiek nastroszony
ja nie tylko bym pisał ale też ruchał na boku ile się da! by porównać sobie czy aby na pewno ta! i czy to na pewno miłość

Gość ejj noo
ptasiek watpie, bo gdybys naprawde kochal i szanowal swoja dziewczyne to bys nie ruchal co popadnie bo bys po prostu nie cuzl takiej potrzeby, a to zeby sprawdzic czy to prawdziwa milosc to glupie, bo ruchajac inne to sprawdzisz? moim zdaniem dziwne myslenie, to wslasnie bedzie swiadczylo ze nie kochasz skoro spotykasz sie z innymi... wiec lepiej zostawic taka dziewczyne i tyle.

Gość ptasiek nastroszony
a ta TWOJA INWIGILACJA GRANICZACA Z UZURPACJA SOBIE PRAWA DO KOGOS TO MILOSC? Tobie łechtaczka faluje do niego a nie go kochasz. pomysl!

Gość tylkotylko
absolutnie nie toleruję czegoś takiego, jak masz kogoś to się nie widujesz z nikim innym... jeśli to robisz, to znak, że Ci nie zależy na partnerze/erce. Szczeniackie, prostackie i nieodpowiedzialne zadanie. Mowię, NIE

Gość tylkotylko
TFU. zachowanie! jakie zadanie, błąd

ja bym swojego przez leb strzelila jakby sie po kryjomu spotkal z jakas czeladna dziewka

Gość ejj noo
eee nie rozumiem was ;] chyba nie wiecei co to milosc, i to wy jestescie szczeniakami ;p

Gość ejj noo
to po co byc w zwiazku skoro chcecie sie spotykac z innymi itd? bez sensu ;] lepiej badzcie singlami i uzywajcie do woli. ktos kto byl zakochany lub kocha swoja partnerke wie co to znaczy wiernosc.

Gość ptasiek nastroszony
kurwa mam Żonkę od z gorą 20 lat i kocham Ją . a spotykałem się z koleżanką z którą się nawet nie pocalowałem , kumpelą z lat szkolnych , wiedziałem od niej więcej o niej niż jej mąż. ot co. ale fakt moja Żona o tym WIEDZIAŁA

Gość ejj nooo
widzisz, czyli nie zdradziles jej, ani nic z tych rzeczy. a to ze Twoja zona wiedziala to wlasnie dobrze. mi chodzi o takie spotykanie sie po kryjomu, gdybys np mowil swojej kobiecie ktora kochasz ze jest tylko ona i nikt wiecej a bys sie spotykal z innymi i zdradzal.

Gość ptasiek nastroszony
eee tam zaraz zdradzanie, powsadzal na boku , gimnastyke sobie zrobil i tyle, jakby se np. w makdonaldzie czule bajerke sztukowali jedzac wzajemnie zestaw XXL z dziobkow no to to jest zdrada

Gość ejj nooo
to o czym mowisz to jest zdrada emocjonalna - sytuacja w macdonaldzie. a to ze uwazasz ze jak poruchasz inna na boku to n ie jest zdrada to dla mnei ejst juz smieszne i wspolczuje twojej zonie, tak samo jakbys uwaqzal ze twoja zona tez mzoe sobie pouzywac i pozwalal jej na to zeby bzykala sie z innymi. chore.

Gość ptasiek nastroszony
hamuj pieta i miej buzie usmiechnieta czego Ci życzę. wiecej luzu i poczucia humoru , bez tego Cie imperializm zezre