Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwiekszetajemniceswiata

już wiem co sie stało w liceum 7 lat temu...

Polecane posty

każdy swoje wiecie - juz to widzę :( Zostalam ograna, żeby NIE DOSTAĆ stałej pracy tak, że idę ze szkoły ŚREDNIEJ wiecie gdzie nie ma prawa. I jeszcze zaczęło się od NIBY wypadku samochodego jakiegoś prawnika. Ale to była wina nauczycielki wuefu tam - tam mnie ograła, żebym nie dostała stałej pracy tam bo miałam dostać od razu - a czemu u nich? I cudownie mnie potraktowała ta męnda wiecie wueficzna. Bo w szkole była bomba i ja się tym w ogóle nie przejęłam, a to miała być moja praca I DLATEGO nie dostałam stałej pracy na zachodzie. A wiecie czemu była bomba? Bo chyba prawa nie było z nich. A czemu? I było, że z Mickiewicza zawsze było prawo, a z tej mojej szkoły nie a co po liceum? I tyle. Prawnik i lekarz. Ja tego nie rozumiałam wiecie, ale tak mi pasuje bo w tej szkole gdzie totalnie przepadłam w roku 2006/2007 jeden przywitał mnie z łancuchem na szyi złotym - myślałam ze mafijny a to jakiś inny i tyle. PRAWNY. I dał mnie tam dyrektor i on mi życzył dobrze ZA BRATA, a te powiedziały temu historykowi wiecie - wystarczy że łańcuch na nią założysz i możesz odejść uczyć do tej mojej szkoły czy stać o pracę tam bo tam i tak prawa nie ma. Z takim nazwiskiem. Bo ja widziałam tylko nazwisko tego gościa i czego chcesz szmaciarzu. A to chodziło o prawo - ale jakie? Chyba nie rzymskie jak się rozlecieli. Jakie prawo? I tyle :( Ja nie mogę. I tak mnie wykończyli, że jestem ze szkoły gdzie nie ma prawa, ale sobie do sądu poszłam na dyrektora Z DZIADA PRADZIADA - a kim są niby moi rodzice? 2 komuści - a tu z dziada pradziada. To prawo to zwłaszcza z dziada pradziada. Ale metody ja nie mogę... PRAWNE nie ma co. Opiszę to na swoim blogu żeby nie było, że jestem chora psychicznie. Po prostu robiłam doktorat, a praca zawsze była. I wiecie - zostawało mi się wydać za mąż i ... to wszystko. Ale musiałabym mieć stałą pracę. Tylko czemu u nich? I wiecie - jacy w sumie są nauczyciele. TACY!!! bo bym po miesiącu szukała sobie NETEM PRACY gdzie indziej gdyby COKOLWIEK miało sens. Jak zwykle, a tak? A ten urząd pracy tam. Bo się dowiem, że teraz wielce NA WSZYSTKICH stoję o paszport amerykański. A co mam robić? Nasrać im do ryja? No to stoje o paszport USA. Nie wolno? Zwłaszcza jak sie dorobię. No co ja mam robić po takich zagraniach. Sami powiedzcie.

No cóz... po mnie zostaje się powiesić, nie? Niestety tak to wygląda. Jeden sie powiesił bo nie rozumiał czemu ja poszłam. Poszłam? Ja wyleciałam na zbity tak jak od brata. I nie było w sumie możliwości powrotu, ale tak wpisałam w papiery Z POWODU MOBBINGU. I teraz mobbing uznają lub nie - ale papiery chciałam z powrotem bo wyszło, że ja chlałam, a gdzie tam. Bo do sądu poszłam że ja chclałam - tak wyszło. A to był dzień wolny bo się uczyłam. I tyle. - obecność nieobecność w pracy. I tak jestem pomówiona za granicą. Ale mam wpisany paieros - no to picie zalewam peta i tyle. To jest ograne tą dyscyplinarką i tym że piłam PODOBNO, a wcale nieprawda. I tyle. Typowo szkolne rzeczy. 2 godziny dłużej się dowiem to jest - proszę przyjść wcześniej do pracy, posiedzieć dłużej - jak to jest - można za coś takiego wpisać wg Kodeksu Pracy zwolnienie dyscyplinarne? Jak uważacie. Bo ja uważałam, że gość przegiął. Np. siedzę w pracy - szef powie - proszę przyjść dwie godz i wyjść dwie godz pózniej - to było takie coś. I ja nie przyszłam bo to nie miało sensu. I tyle. Przyszłam kiedy mogłam czyli np 2 dni wcześniej miałam rano 2 godziny i dzień póżniej miałam po południu 2 godz.a w ten dzien nie mogłam i za takie coś mam zwolnienie dyscyplinarne i 7 lat życia zniszczone. I wiecie dlatego niech mnie nie pomawiają, że stoje o pracę stałą na zachodzie. Nie - bo nikt się mnie o to nie zapytał. Od razu pijaczka - Ok. Bo tak powiedzieli w biurze. A w innym miałam papieros - to to mieli wiedzieć, a to się zapytać. Bo czy mi dadzą radę? Bo mogłabym być, ale czy mi dadzą radę Holendrzy? Wątpię. Choć no... a QUrang medan to chyba ostatnia firma czy coś z tym bo sie tym ograłam dokumentnie i mogę być, ale wiecie... :(

Gość fdgfghdfsgf
owieczka boża?

No to byłam wiecie na tę wuefistkę , że pije i nic, a ja kurde nie wiadomo za co dyscyplinarka. Zostaje negatywna ocena pracy W SZKOLE ŚREDNIEJ. No ale wtedy miałam inny przedmiot i tyle. A w średniej nie uczyłam. Ja wiecie leciałam prawem, a może tak sobie to miałam wyjaśniać??? Ale wiecie bezczelni bo w sumie negatywna ocena pracy była za biologię. Ja tego wtedy nie miałam przemyślanego. Dopiero pózniej wiecie. Jak przegrałam odwołanie też. Bez sensu. I wtedy zaczęłam nad tym myśleć. Za co ja w sumie dostałam tę ocenę. I WTEDY NA MNIE. A może miałam po prostu nie iść już do pracy w szkole w 2005 roku. Bo w sumie tak mi pasowało, ale... i tyle to wszystko warte wiecie - ale ta nauczycielka też taka, zamiast mi powiedzieć, żebym poszła bo mną manipulują, żeby wylać niektórych to jeszcze na mnie. A robiłam doktorat i wiecie - żal by im mnie było - nic z tego :( No zera, że sie opisać nie da. Jedna władza, ale prawo. Ja nie mogę - zasłużyli nie tylko na bombę taką byle jaką ale na całą ATOMOWĄ TAM. A ta moja średnia też - takie Piłaty - umyli ręce i tyle. I tylko taki smutek - czemu :( I tyle :(

No to kto mógł DOKŁADNIE wiedzieć za co była ocena negatywna pracy. Kuratorium. Za biologię było. No wiecie co i wszystko żebym wyleciała z doktoratu. I udało sie. No to wiecie - przyszłam do szkoły i jedyne co miałam mieć w głowie to żeby nie wylecieć z uczelni. No to się starałam choć na tej uczelni było DRAMATYCZNIE CIĘZKO i sie nie utrzymałam też. No ale... a wiecie coś zrobiłam - idiotką byłam i tyle. Najgorszą. Bo czemu wolę do morderców niż do szkoły. Bo tam to samo. Przegrałam z mordercami i tyle. A czemu mi za studia nikt nie zapłacił? Czemu ja tak skończyłam? Mordercy i tyle :( A ta wuefistka chyba też - normalna nie była. Zero współczucia, że mi się nawet obronić na uczelni nie dali. Nic :( Dyplomowania do dziś. Takich mend jak nauczyciele na całym świecie nie ma i tyle :( I tak jak dziś miałam 7 lat temu - szukanie ogłoszeń po sieci tylko, żeby ktoś był po mojej stronie. kto? A baby w dziekanacie oskarżyły mnie o podżeganie do samobójstwa. Niezle :( No to mieli mi może oskrażenie przeczytać czy wygłosić bo ani rodziny nie mam w tym wszystkim. Chyba nie uważacie, ze te dwie MAŁPY w domu - trzy to rodzina moja. Wybaczcie :(

Zobaczcie jakie świnie w tym kuratorium. A im o co poszło? Bo gdyby mnie zostawili to przecież SPOKOJNIE pracę mam nawet i po procesie. Tylko prawko , samochód i mogę jeżdzić. Nie. Czemu? Czemu oni tacy są? Nie wiem :( Są obrzydliwi w tych kuratoriach. Pewnie sami mordercy - jak w szkole :(

Gość dfdggfgdfg
szkoda mi takich ludzi. pewnie rodzice dali jej komputer dla swietego spokoju. i ta siedzi caly dzien i wypisuje. troche brakuje tu odpowiedzialnosci, jak sie ma dziecko niepelnosprawne psychicznie trzeba sie troche nim zajmowac.

Gość hęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
o co tu chodzi? co jakis czas widze ta osobe na forum... przeraza mnie

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Boże, widzisz i nie grzmisz

Patrzcie jakby nie ta wuefistka to mam wszystko wygrane, a ona z tą dyrką tu w sw. Józefie i po mnie. Bo ta sędzina dobrze to prowadziła tylko widziała, ze tym ktoś manipuluje. Najpierw nie - póżniej. Bo wiecie zostawała apelacja i wydawało mi się, że mi zwrócą tę dyscyplinarkę. I może trochę żle to napisałam, ale... i tyle :( No niesprawiedliwą mam tę dyscyplinarkę. I tak była bez kicia. Bez sensu. Wiecie co się mogło im stać - uczniom gdy przyszli godzinę póżniej do szkoły, a myślałam przecież ze sie z dyrekcją dogadam. Nie było na to sznas? To papier i koniec. Ale zwolnienie dyscyplinarne? Za co? Że wszyscy piją i jest Ok a ja nie? No sorrry :( A za granicą co oni robili? Bo wiecie ja się muszę wytłumaczyć co ja się to tak szwendam jak chora psychicznie. Bo sobie urząd pracy przypomniał, że mam doktorat obronić w roku... 2008 ale to też pół na pół bo się uczen powiesił - najlepszy uczeń w szkole - dosłownie :( Bo teraz tak będzie na brata. Dlatego mam Qurang medan bo ocenami we mnie będą walić. Nie ocenami - chemią - qurang medan. Dużo doswiadczeń chemicznych na to trzeba żeby mnie ograć. Może kilka lat doświadczeń chemicznych i tyle :( Ale świnie ja nie mogę :( ANI PODATKU bo państwo im pójdzie - sląskie sie dowiem w Niemczech. Dlatego nie mogę być bo nie mam zwrotu. Przez 4 krotną morderczynię. I wiecie - na tym amazonie ta okularnica tam - paszport USA i ma rację złodziejka i kryminalistka, a tak? Co? Narkotyki z Londynu? Bo sie dowiem, że Londyn bez Indian? Ja walnięta jestem. A amerykańska firma? I wiecie - ona zrobi to samo bo ja jej się nigdy nie poddam za moją dupą na mnie amerykanski paszport. Tak się to robi się dowiem? A co - niemieckiego Niemcy nie znają jej powiem. Ja byłam z Polski - jak byli Niemcy to mieli mówić po niemiecku. Mój ojciec 10 lat pierdla powinien dostać za to co zrobił matce i niech zdupia kryminalistka z wyższym. On dostał 3 miechy bo Indianin dostał dożywocie i sie powiesił. I tak ona ma Londyn i moze iść siedzieć bo co ona miała robić, żeby sie...wydać? Żeby PRZYJŚC NA AMAZON. Jak zabiła to jej zaczęło pasować. Bo wiecie - czemu wykształcenie. Taka firma, a jedna zabiła żeby sie tam dostać, a ja na nich. No tak - tam wiecie mnie zdrowie by poszło - oczy , zęby by mi poleciały - ona też nafaszerowana prochami - chyba za narkotyki też powinna siedzieć i o czym tu gadać z taką :( I tyle. I dlatego szkoła -bo papier i tyle. A w Polsce aż tyle narkotyków nie ma. Bo ja zrozumiałam, że ona pracę straciła i tam przyszła. Otóz nie - zabiła kogoś tam - matkę może i tak znalazła sobie pracę w wielkiej firmie. Ale zera tam są - ja nie moge :(

Ona tam przyszła dla tego Patryka - bibliotekarka to mu sie przyda a ci mnie chcieli z nim hajtnąć, a ja go do dziś mam w dupie i tyle. A ona bibliotekarka ,kierowniczką chciała być, dzieci z nim to nie, najwyżej będzie ją zdradzał i dowali wszystkim w tej bibliotece, że się nie wydała. Już się wydała i ma się 10 razy lepiej i nic z tego. A ta polska grupa zobaczcie jak nią manipulowała, że mną sobie odejdzie i tyle. I raz ją zaczepiłam i przez to może być - że ze mną gadała. A teraz nie może, a Rosjanka też bo mi się śniła jakoś tak mało ciekawie - że jest pijana, tamta sćpana. Bo by wiecie przyznała mi rację, że coś trzeba zrobić, żeby reguły były jasne. Nic z tego :( No to nic i tyle. I że nie miałam wydruku godzin to jej sprawka bo nie chciałam mieć nic wspólnego z Patrykiem, a to taki Niemiec - no to niech sie z nim hajtnie. A przynajmniej niech se zrobi z nim dziecko. On się z nią prześpi bo on taki jest i będzie miała dziecko bo ona tego nie rozumie, że jemu chodziło w życiu o dziecko przed ślubem i tyle. Patrzcie ja tam byłam miesiąc i ja wiem wszystko. A nie umiałam jej dać rady wiecie bo ona się trzymała taksówek londynskich BO JEJ POWIEDZIELI, że od niego leci transport i tyle. OK jest, ale transport od niego leci. I słuchajcie co by było gdybym wiedziała że od niego leci transport? I tyle :( Siedziałabym tam miesiąc - 1 telefon i mnie nie ma. KASA I KONIEC :( Telefon skąd? Z innej firmy I NIC MI NIE MOGĄ ZROBIĆ - mam prace do dziś, a tak? Tyle warty wytrysk na twarz w magazynie i niemoralna grupa. Niemiecki wytrysk na twarz i zboczona córka polskiej katechetki. I ja mogę im za całość wytoczyć proces, za psychomanipulację, oszustwa i MOBBING i ja to wygram, kasę zbiorę i niech zdupiają. I TAK NIE TRACĘ ŻADNEGO PAŃSTWA bo tam jest twoje państwo gdzie masz pracę. i nie pasuje mi Wielka brytania teraz? Jak ULAŁ. I tyle. A telefon o inna pracę miałam bo będzie że na Boże Narodzenie sobie zjeżdżam no wiecie... bez przesady i tyle :( Nie o to chodziło. Dokładnie chodziło o tę pizdę i tyle. Ja nie przyjechałam sie wydawać tylko kasę zarobić. Ja robiłam doktorat, ja miałam ciężkie życie, niech się odpierdolą niemieckie zbokole i tyle :( bo co są warci Niemcy - spłukania ich do klopa. Kasa i do domu i koniec. A Holandia to już całkiem ale jest Qurang Medan i zobaczcie co tam się stało, że tak Holandia ma Polskę bo żeby nie było,ze brat musi siedzieć bo ma Polskę. Nie - Polska jest z Qurang medan. Ale jak? Niech sie ktoś domyśli i tyle.

Gość piszeszzzz
jak owieczka boża, ale sorry, takie wydurnanie się na forum i udaanie psychicznej niewiele da :O

Wiecie to jest taka praca że tam sie nie da odejść jak z tej mojej średniej. I ona teraz płacze,że ona mną powinna umieć odejśc i nie. Ale by chciała - nasrała mi i odejść? Za moją średnią - nie. Miała zrozumieć, że tacy pracownicy jak ja przyjeżdżają na miesiąc, wyjeżdżają, a co więcej to nie jest jej sprawa. Naprawdę - tam jest imię, nazwisko, adres i ona się chyba powiesi i będzie po mojej stronie jak wszystko zrozumie bo jednak ten właściciel był homoseksualistą i szans tam nie miała. Ona o Rosjankę nie będzie stała - no chyba, ze się teraz wyniesie, ale ja jej znać nie chcę. Tak mam naświnione i do widzenia. Wykończyć by mnie mogła jedynie Qurang medan - nie wie o co chodzi i tyle :( No jak skonczy marnie jej wina - Ania Shirley to jest chyba - to tak akurat i tyle :( Za te moje 7 lat ostatnie niech sie wiesza, a wcześniej też ciężko, no ale... :(

I tak widzicie - zamiast firma po amazonie albo zostaw mnie w spokoju bo kasę dostałam to nie - i jak oni wyglądają? Jak zera którymi są i tyle. Mają pecha że jestem uczciwa i niestety to nie moje metody. I babki w biurze są OK, grupa też, a na najgorszą mende wyszła ona bo mówiła po angielsku. I Słusznie i mnie tam zajechała. Tam sie mówi po niemiecku i koniec, a norma miała być w biurze. Reszta? Jak ksiązki załatwią to mają rację, albo jak dostaną stałą pracę. to ta osoba, która tam stała pracę dostanie to ma rację. I widzicie - poszłabym tam za tę laskę mogłabym być, ale nie pójdę BO MUSZĘ JECHAĆ DO HOLANDII bo Polaki wykończą brata a on też debil - w sumie gdzie chcę, ale do stałej pracy na amazon nie bo go wykończą. Od średniej nic się nie zmienił - taką ma opinię. Jaki był taki jest - wieczne dziecko i tyle. No ale... powiesi się, będzie na mnie i co wtedy? Spadaj. A tak to się może powiesić i nie na mnie. Bo tak i już :(

Gość owieczko wklej jakieś ciekawe
historie, jak o tym mordercy z krakowa. dużo czytasz więc na pewno coś znajdziesz :) i pamiętaj BIERZ LEKI pozdrawiam :)

I przez jakąs pierdoloną w łeb wuefistke z Mickiewicza ja nie mam stałej pracy od 7 lat. No to prawa nie mają. Sorry. Co to za prawo, nie? NIech mi zwracają cały honor. Po co ja tam byłam jak miałam zła opinię? Jedna baba mnie wykończyła bo wiedziała o mojej matce i tyle. Ale co z nią dalej? Ta bomba była jej pomysłem. I tyle. Tak pasuje a wszystko było na mnie albo byłoby jak napisałam, że na studiach mnie trotylem chcieli walnąć za historię, ale wiecie - nie wiem czy coś by się stało - miałam odejść z tych studiów, stać o angielski. Bardzo tego dziś żałuję i koniec. Bo dla mnie ten magister to podtarcia tym papierem dupy sobie po dobrym obiedzie i do widzenia. Miałam iść na policję i ze studiów odejść - chuja w dupie nie były warte, a każda kurwa co tam kradła ma do dziś ze mnie pośmiewisko. A pierwsza moja stara po gwałcie zbiorowym i poronieniu bo jednak...mam studia. Tylko po co się ją zapytam. Bo jednak 3 lata by mi tam wystrczyły POTĄD. I tyle :( I tyle mnie to obchodzi - co złego to nie. Pamiętajcie :(

I te wszystkie telefony są na rachunek szkoły. Wszystkie. I wiecie czemu ja poszłam do tego liceum? Bo samobójczyni w ciąży dzwoniła z gabinetu dyrekcji. Tak mówili, żeby było na mnie. Ale ona nie dzwoniła z gabinetu dyrekcji. Ona dzwoniła z domu wiecie. Jak miała wolne czy pózniej zaczynała. Nie ona dzwoniła z pracy sie dowiem - nie z domu. Nigdy z pracy dlatego nie mieli tego robić. No tego nie udowodnię, ale wiem jak było. W SUMIE jedyny błąd bo by mnie ograli telefonami, ale nie. Przecież dyrektor może udostępnić telefon i nauczyciel może dzwonić. Dlaczego nie? No ale po co ona miała dzownić na tę uczelnię? Wyniki olimpiad? No a email, a przyjazd... a to chyba pocztą przychodzi, nie? :(

Gość alinaaa90233435436754654675475
nie chce mi sie tego czytac

No ty będziesz piekło zasilac nana nana - ty mnie kurwo ograłaś paszportem amerykańskim wtedy na forum i w życiu na pewno też mi tak życzysz ale nic mi nie zrobisz ty kurwo skąd ty to byłaś? Z Piły? Z czegoś tam... z jakiegoś bydlaka. i tyle :( Ja nie moge - ja to miałam wiedzieć - jedynie paszportem we mnie kurwa waliła i przez to mnie osrał ten zboczony debil i chuj jebany w nie wiem co - jakbym mu przypierdolia kopa w jego zad i pysk to nie wiem co by pierwsze polecialo - chuj by mu odpadl. i tyle mysle o tym towarzystwie. A najbardziej pobożny mial se isc na race prawnego i bym dobre slowo o nim powiedziala, a tak niech mu chuj na starość nie odpadnie - jak MACIEJOWI i tyle :( Same zera tam byly. Ale pisać mozna bylo - miedzy nimi :( Kurwy i alfonsy - bo Maciej to byl alfons tylko zapomnial sie przedstawic...kurwa :(

Gość mechaniczna pomaranczka
wiecie, ja myślę, że ona nieźle się odpręża i bawi pisząc te bzdety. nie próbujcie tego zrozumieć ona sama z pewnością nie wie o co chodzi. to luźny zlepek zdań, z którego nic nie wynika. taką sobie dziewucha znalazła rozrywkę btw..żeby z moich zdań wyszły tak popierdolone teksty, musiałabym się grubo starać no i nie wiem, czy chciało by mi się aż TYLE konkluzja: to chyba jednak psycholka:o

:(

:( :( :(

Czesc owieczko ja 7 lat temu przez pol roku mieszkalem w RPA i wspominam te czasy milo..... co u Ciebie? co jadlas dzis na obiad? ja dzis jem Tajskie zarcie:) mniam pozdrawiam

''No ty będziesz piekło zasilac nana nana - ty mnie k**wo ograłaś paszportem amerykańskim... '' Owca, to do mnie było? :classic_cool: ja pierdole :D dzwońcie po psychiatryk :classic_cool:

Będ erozmawiać normalnie jak sie pochwalą kto ma paszport amerykanski wiecie. Kto? Każdy powinien mieć. ja mam po matce, rodzicach, po dyrze lesbie najbardziej i tyle. A ta w tej pierwszej szkole dyra? Nie miała paszportu USA? Miała bo by już powinna wylecieć. Chyba, że niemiecki. Jakiś paszport i tyle ja ratuje i koniec. Ja jej ogram ten paszport to ZA MNIE SŁUSZNIE WYLECI. I koniec. kartka miała być że studia mają być, zwolnienie dyscyplinarne to dla niej - 3 miechy sobie robiła wolnego w czasie roku szkolnego. To jest dysplinarka. A ja? I tyle. I ta nananana - to ten chuj wiedział co mu zawsze tak cieżko było, że ona ma paszport amerykański. A ten pobożnis też - taka kurwa ale niby religijny i wielki katolik. I sama tam nie miałam paszport. Bo wiecie nawet ten wyjazd był dziwny. A jeden chyba powiesił w lesie samobójców wiecie przez paszport USA bo mu powiedzieli i sobie załatwił i oni wszyscy mają ograne i on chciał ten mój bo chyba już wtedy ten jeden z tym paszportem się powiesił i oni nie mogli stać o ten paszporty - wiecie mieli ale bez sensu. A Wałęsa na pewno tez ma. A lepper miał? Nie miał i przez to się powiesił. Ziobro ma na pewno. Masę ludzi. A ja? A moja matka sie powiesiła przez rodzinę królewską. Moja matka... :(

Pasterz tez ma paszport USA i się ze mnie śmieje, ale to trzeba mieć indian i tyle. Bez sensu bez Indian. A ja mam matkę Angielkę i tyle. Nie tylko mieszaniec ona jest i tyle.

co to kurwa jest ??? to jakaś super inteligentna schizofreniczka , bo normalny schizofrenik tylko gada w tym stylu co ona , ale żeby pisac ciurkiem takie bzdury to już wyższa szkoła jazdy .