Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwiekszetajemniceswiata

już wiem co sie stało w liceum 7 lat temu...

Polecane posty

Wiecie ja się nigdy nie dam bo z rodowodem to tylko paszport USA po co niemiecki. Z takiego kryminału jestem i tyle. I tak chciałam do USA jechać strasznie. I on sobie przychodzi ten Patryk przez to i patrzy kto ma paszport na wycieczkę a kto naprawde. Ilona ma naprawdę, a ja na wycieczkę. A kto ma paszport amerykański to też wiem od razu i tyle. Ale numer - na innym forum zaraz będę wiedziała. A mój braciszek młodszy nie ma. Ale Indian ma od fajki, ale żle - z włosów powinien mieć - nie ma. Tylko ja mam Indian z włosów. Jestem genialna po prostu. Ale ja bym mu dała Indian - jest jeszcze inny sposób na Indian - piękny i on do tego pasuje. I patrzcie - cyk - i od rodziców matki ma dobrze Indian w USA - mojej matki - ale nie wie jak. Jednak włosy ma. Z włosów. Powinien teraz czuć wszy na głowie i tyle - takie coś, że ma Indian z włosów. Ja nie chcę mieć Indian inaczej - od tej mojej koleżanki co przez lesby przepadła też. I wiecie - on mi się nie da - rodowdy od św. Agnieszki - myślał, że lesby, ale palił i mogą być. On ma im po prostu przebaczyć. A wszystko przez to, że nie miał rodowodu. Ale qurang medan nie rozumie. I TAK PRZEPADŁ i stąd ma Polskę. On powinien być dawno w USA i tam pływać. Nie chcą go bo qurang medan , ale sam se jest winny i tyle :( po co o to stoi? Nie umie sie oderwac? No trudno - jego sprawa. Zostaje mu policja i tyle :(

Gość warchlaki do domu
nie chce mi sie tego czytać, poczekam na ekranizację.

Qurang medan można ograć tylko Polską. Muszą być propolscy - nie chcą. Działa na Polskę się dowiem. No działa ale nie lepiej mieć morze? Oni to sa wiecie... nie chcą morza, wolą Qurang medan. I co nie wysrałam im sie słusznie pod drzewem? Hahaha :( Żałuję tylko że nie w samo południe na środku drogi. Bo jacy oni są? TACY!!! Ostatnie zera i szmaty!!! :(

Gość dzięki niej wiem
dzięki niej wiem co za rozpiździaj ma w głowie ktoś chory na schizofrenię