Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccsssweeeeeeeeeeee

Zmarły chłopak powiedział mi we śnie

Polecane posty

Gość cccsssweeeeeeeeeeee

Spytałam go czemu mnie zostawił a on, że ciągle jest przy mnie. Pytałam go kiedy mnie zabierze do siebie to odpowiedział, że teraz nie może, że za jakieś 6,7 lat mnie zabierze. Co o tym myślicie? Tęsknie bardzo za nim i chcę by to była prawda bo nie chcę żyć tu bez niego..

Gość zxderr
No to już wiesz ile zostało Ci życia

Gość czas na refleksje
nie wiem co myślec o tym, ale wiem co czujesz :-( ja też straciłam ukochanego :-( ale on do mnie nie chce powracac we snach... chociaż myślę o nim codziennie

Gość twoja maleńka
Nie martw się są tylko 2 opcje: Jeśli jest życie po śmierci to się kiedyś z nim spotkasz. Jeśli go nie ma to też nie jest źle bo wraz z śmiercią kończy się świadomość i nic się już nie wie

Gość twoja maleńka
I powiem tobie coś jeszcze: Jedna z tych dwuch możliwości jest prawdziwa a druga jest kłamstwem

Gość twoja maleńka
*dwóch

Gość to trudne
ale popatrz, bo iluś tak latach człowiek znów może się zakochać. Teraz może to abstrakcja, ale minie kilka lat i będziesz chciała kochać i być kochaną, mieć dzieci.

Gość czas na refleksje
no nie wiem czy tak jest do końća, ja jestem sama ponad 5 lat wcale nie marzę o tym, zeby kogoś pokochac, wręcz boję sie tego, zrestzą unikam ludzi Autorko ile jesteś sama?

Gość to trudne
wiesz, gdyby się pojawił jakiś facet, z którym dobrze by Ci się rozmawiało i dobrze byś sie czuła,to pewnie byś sie zakochała. Ostatnio moja znajoma sie zaręczyła :) Jest wdową od 10 lat, ma 13 letnia córkę. Sama jest nadal młoda, przed 40stką.