Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosposia- gosia

Co dzis gotujecie ??? Jaka u was pogoda ???

Polecane posty

Gość Gosposia- gosia

Umnie bardzo cieplutko, juz zrobilam zakupy, posprzatalam. Jutro slodkie bezrobocie. Zrobilam kurczaka na gryla, kartofle tez gryluje, salatka z rzodkiewka z zielona cebulka. Doprawiam czosnkiem i vegeta. Nic specjalnego, czekam na krytyke ! A na deser kupne tiramisu.

Gość szuruuubuuruuuu
u mnie pada , na lunch mialam tosty z sadzonym jajkiem i bekonem + baked beans a na obiad okolo 17 lasagne + salatka z kapusty pekinskiej

Gość Gosposia- gosia
Podbijam ! Nikt sie nie odezwie ?

Gość Gosposia- gosia
Ta ladna pogoda nadchodzi z zachodu, u nas juz jest pieknie. Slonce, cieplutko. Zaluje ze nie jestem nad jeziorem. Jak pogoda utrzyma sie do jutra , to jutro nad jezioro.

Gość u mnie piekna pogodA
Nie gotuje nic bo nie moge wstac z lozka :( mam zapalenie ucha i boli jak skurwysyn :o

Gość Gosposia- gosia
Ale gotowe nie smakuje, chyba ze w 5-cio gwiazdkowym hotelu.

U nas też jest ładnie. :) Pogoda idealna na grilla albo obiad na tarasie. :) My niedawno wstaliśmy, więc dopiero mąż zrobił śniadanko a nawet nie wiem co będzie na obiad.

Gość gvebaebharbh
Gosposia- gosia, zaproś mnie na gryla:)

Gość Gosposia- gosia
Kiedys tez nie gotowalam, teraz to bardzo lubie. Ale niestety tylko w wolne dni od pracy. Tak udoskonalilam moja kuchnie ze gotowanie to przyjemnosc.

Gość Steella
Nie gotuję, żywię się powietrzem, herbatą, miłością i od czasu do czasu jakimś badziewiem ze sklepu. Nie lubię gotować.

Gość Gosposia- gosia
Normalnie to dlugo spie, ale ta pogoda mnie zmobilizowala.... Takie kiepskie lato , ze jak tylko zaswiecilo slonce nabralam checi. Piekny taras i ogrod , i ciagle w deszczu i cieniu, dzis pieknie slonce swieci.

Gość szuruuubuuruuuu
mi sie czasem nie chce gotowac ale nie mam wyjscia bo mam dwulatke w domu a ona lubi zjesc dobry obiad i szczerze czasem dwa gotuje na lunch i na kolacjo obiad. ona nie znosi kanapek ,parowek i takich tam pierdol.wiec caly dzien w kuchni.........

serwuję dziś polędwiczki z pieczarkami ( smażonymi na masełku) kasza gryczana prażona i ogórek KISZONY a nie kwaszony.

Gość Steella
Ale po co tak zaraz kogoś wyzywać? :O tego nie rozumiem

Gość Gosposia- gosia
Przeciez gryl to nie gotowanie to przyjemnosc. W super letniej sukience z drinkiem w reku.

Gość Gosposia- gosia
Jarosławe-84 - nie szmatlawcu,nie przejdzie mi. Bo ja zawsze ocipiona . Mimo niepogody mam fajne dni, a dzis jest szczegolny, bo w Europie zaswiecilo slonce.Mnie tu niczego nie brakuje , tylko slonca. Pozatym mam wszystko.

Gość Gosposia- gosia
Jarosławe-84 - szok, gdzie takich idiotow produja!!!!!!!!

Gość Gosposia- gosia
Jarosławe-84 - jak ja jestem glupia to ty jestes bezmuzgowiec. Niestety to prawda, popracuj nad soba. Twoje wypowiedzi sa na poziomie ....... Powiedzmy domu wycowawczego. wstydzilabym sie jak by moj syn byl taki tepy jak ty.

Gość jnerj2f
u mnie dzisiaj zupa krem z selera i slodkich ziemniakow z dodatkiem kminku i swiezej bazylii a na drugie kurczak korma z dzikim ryzem.... yum

Gość Gosposia- gosia
korma z dzikim ryzem.... yum Co to takiego??? ryz dziki, czyli czarn znam, ale co to takiego "kroma"

bardzo nie zdrowo i kalorycznie :D domowe hamburgery z duza iloscia sosu czosnkowego :P litry coca-coli :D pogoda depresyjna - od wczoraj leje i wieje. jakies 16 st.C :O

Gość szuruuubuuruuuu
korma to taka potrawa indyjska (osobiscie nie lubie ani indyjskiej kuchni ani chinszczyzny)....ja ostatnio robilam kotleciaki schabowe z domowymi frytkami i sorowka z wloskiej kapusty z sosem czosnkowym i to byla rewelka!

Gość ....mamamija.....
nie "gryl" a grill ale to szczegół :O Na obiad mieliśmy warzywa z rybką. na podwieczorek sałatka z pomidorów z cebulką na kolację coś wymyślę :) od rana wieje ale teraz wyszło słonko i jest nawet ciepełko :)