Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia2888

Nie istnieję dla mężczyzn :(

Polecane posty

Gość Sonia2888

Faceci zupełnie nie zwracają na mnie uwagi, jeszcze nikt nie okazywał mi większego zainteresowania. Zawsze żyję w cieniu innych, bardziej atrakcyjnych dziewczyn i powoli mnie to wkurza.

Gość Koneser wielkiego cyca
Zalatw sobie kota.

Gość Sonia2888
Mam kota :P Brakuje mi natomiast fajnego chłopaka. Mam już prawie 24 lata i nadal z nikim nie byłam.

Zainstaluj sobie Simsy i tam zbuduj zwiazek... Aaaaa, pewnie juz to zrobilas. :D

Gość kałamarniczkka
Więcej pewności siebie. Wyjdź z własnego cienia a i inni Cię zauważą.

Gość Sonia2888
Moim problemem jest to, że jestem ciągle postrzegana jako szara, sumienna studentka, która siedzi tylko w książkach i nigdy nie była na imprezie. Fakt, jestem dość spokojną kobietą, raczej wolę kameralne miejsca, ale dlaczego od razu muszę być uważana za nudną kujonkę?

Gość Sonia2888
Taka jest prawda, że w dzisiejszym świecie introwertyczki się nie liczą. Większość facetów umawia się tylko z wygadanymi, pewnymi siebie pannami, które potrafią ich okręcić wokół palca. Przykro mi, ja nie umiem. Jestem zwyczajną osobą. Ginę w tłumie tych wszystkich "lasencji".

Gość zwyczajna????
Schudnij, zadbaj o siebie... a będzie dobrze.

Gość kałamarniczkka
Poczytaj sobie kafe - jest tu wielu facetów, którzy mają dość "lasencji " i szukają zwykłej, ciepłej dziewczyny. W Twoim otoczeniu tez tacy są. Rozejrzyj się tylko.

Ja tez jestem nudna, bo mam swoje zainteresownia i nie jest to seks i imprezy ;) Poszukaj kogoś o podobnych upodobaniach, a nie śród niedojrzalych chłopców :)

Gość Sonia2888
Dodam, że w podobnej sytuacji jest moja przyjaciółka. Ten sam typ co ja, też spokojna, wrażliwa dziewczyna. Obydwie nigdy nikogo nie miałyśmy. Bo nie staramy się, nie narzucamy, nie walczymy o czyjąś uwagę.

Gość kolekcjoner zmysłów?
no właśnie...Zmień target i popatrz na innych facetów

Moja spokojna koleżanka jest od 2 lat zakochan na zabój i to z wzajemnością, to nie jest norma, ona sie otworzyłą na ludzi :) spotykałą, poznawała nowych ludiz ...

Gość Sonia2888
Innych? Wszyscy traktują mnie tak samo, czyli z dystansem, chłodno. Żaden z nich nie zagaduje się, tylko dość szybko zbywa.

Gość Pineapple in syrup... (facet)
Kochanie, każda kobieta jest piękna i wyjątkowa. Twój błąd to zbyt częste spoglądanie na inne. Faceci widzą Twoją niepewność i to, że sama siebie nie akceptujesz. Powinnaś zaszaleć- fryzjer, nowy ciuch, karnet na basen, manicure... Pokochaj siebie a inni pokochają cię:)

Przestan zgrywac ksiezniczke i rusz dupe, sama zacznij podrywac.

Gość Sonia2888
Nie jestem żadną kujonką. Fakt, dobrze się uczę i lubię czytać, ale nie siedzę non stop nad książkami. Po prostu zależy mi na studiach, a po zajęciach robię swoje.

Radzę: 1) Zadbaj o wygląd by poczuć się atrakcyjniejszą (żadne diametralne zmiany, wszystko zgodnei z własnym stylem i wyczuciem) 2) wychodź częściej z domu (z przyjaciółmi, do kina itp) 3) bądź pogodna , radosna uśmiechnięta, żyj swoim życiem a wyjdziesz ze sfery cienia :D

Gość A jesteś ładna
?

Gdyby byla ladna, to bylaby podrywana.

Gość Sonia2888
Podobno tak, ale no cóż, nie czuję się zbyt pewnie wśród koleżanek z roku. One mają warunki ku temu, żeby dobrze wyglądać, są szczupłe, wysokie, zadbane. Do tego dochodzi urok osobisty, którego ja nie mam. Jestem ich przeciwieństwem. Nieśmiała, specyficzny typ urody (taki ruski:(), mało znajomych, brak wzięcia towarzyskiego.

Jeżeli jesteś ładna (7/10 i wiecej), to na pewno kogoś znajdziesz. Jeżeli masz mniej, musisz być bardziej aktywna tj. rzucać się w oczy i obracać się wiecej w towarzystwie męskim (np. wybór odpowiedniej pracy). Czasami nawet przejąć inicjatywę. Powo 🖐️

Gość mamamijamamija
Ja tez jestem nudna, bo mam swoje zainteresownia" najwieksze twoje dotychczasowe zainteresowanie to kafe dzieciaku :D:D:D:D:D:D:D

Gość Sonia2888
Chodzi chyba bardziej o moją introwertyczną naturę. Nie umiem nabrać śmiałości w stosunku do facetów, potwornie krępuję się jak któryś zjawi się w pobliżu... Innym dziewczynom przychodzi to swobodniej i naturalnie.