Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eficaz

Od nienawiści do...?

Polecane posty

Mam taki dylemat i mam nadzieję, że mi pomożecie. Od 1,5 roku pracuje z pewną dziewczyną, nazwijmy ją X. Zawsze cholernie działaliśmy sobie na nerwy, bezustanne docinki, jeszcze zanim wypowiem swoje zdanie, mogę być pewny, że ona je zaneguje itp. Ciągła wojna (choć nasz zespół w pracy osiąga b.dobre wyniki). Od 2,5 roku jestem w związku, który można z całą pewnością nazwać poważnym, jednak od pewnego czasu wkradła się do niego nuda. Ostatnio zauważyłem, że czasami chciałbym, zeby moja dziewczyna miała kilka cech X, odnoszę wrażenie, że po prostu te nasze kłótnie z X w pewien sposób zaczęły sprawiać mi przyjemność... Zacząłem się zastanawiać, czy nie zauroczyłem się w X. I teraz takie pytanie: czy to w ogóle możliwe poczuć coś do osoby, której sie tak nie znosi i ona tak działa na nerwy? Od zawsze uważałem X za kobietę atrakcyjna itd., ale nigdy wcześniej nie przyszło mi na myśl cokolwiek więcej z nią. Dodajmy, że między moją dziewczyną, a mną jest 5 lat różnicy, a między mną a X, tylko rok. Czy to może mieć jakiś wpływ? Dzięki za szystkie odpowiedzi;)

Gość .X...
Jezeli jest atrakcyjna to tak. :}

Gość monika_z_pamietnika
co za durne pytanie :D:D

Gość Od nienawiści do...?ruchania

Gość Eficaz masz downa
?

Gość zooooro
z milosci do nienawisci i na odwrot