Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic 21

mój chłopak ma depresje z powodu chorobu matki

Polecane posty

w tym tygodniu moj chłopak dowiedział sie o smiertelnej chorobie mamy dodam, ze jego ojciec tez już umarł pare lat temu. On ma 23 lata i boi się, ze zostanie sam. Jestesmy razem 7 lat a on nie chce mojej pomocy ani pocieszenia. Zamyka sie w swoim domu sam i płacze. Nie wiem jak mam mu pomoc?;/ mam siedziec z zalozonymi rekoma?

Gość lxdjflfjfg
depresja to poważna choroba to stwierdza psychiatra... zaciągnij go tam nawet na siłę - poza tym mama potrzebuje jego wsparcia a nie go płaczącego.

moze to nie depresja, ale wielki smutek;/ w takiej sytuacji chcialabym go pocieszyc, ale on krzyczy na mnie, ze chce byc sam, ale ja wiem, ze potrzebuje kogos:/

Gość bo nim zaczną to już
przywiąż mu cegłę do jaj i bujaj.

Gość moj nie oglada
a co to za choroba?

twardzica narządow wewnetrznych

Gość dsddsdfsdfdfdf
co to za choroba, pierwsze slysze, ona jest smiertelna? szukam w google i nie widze nic ciekawego

ja tez szukałam w googlach i nic nie znalazłam takiego, ale lekarz powiedział, ze zaczynają twardniec narządy wewnetrzne i mozna z tą chorobą zyc lub nie. Wyniki jego mama ma beznadziejne wiec moj chłopak wyobraza sobie najgorsze. Ja tez nie slyszalam o tej chorobie wczesniej

Spokojnie. To że syn płacze kilka dni (dowiedział się w tym tyg) o śmiertelnej chorobie Matki to NIE DEPRESJA. To normalny kryzys, ciężki okres. On już zaczyna przeżywać żałobę na jej ewentualną śmierć. Spokojnie, to jest bardzo ciężka i smutna sytuacja, dlatego płacze. Przecież na pogrzebach ludzie płaczą jak bobry - i co wszyscy mają depresję ?

Gość fsdsddfdfffgfg
moze tez byc tak ze on juz i tak sie toba znudzil i teraz udaje depresje i ze ma cie dosc, a to tylko taka gra bo juz nie chce z toba byc

ojj nie sadze, ze sie znudził:P wiem, ze mnie kocha i to nie podlega dyskusji!:D