Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raddish_queen

"Dobre" rady przyjaciela

Polecane posty

Gość Raddish_queen

Od lat przyjaźnię się z Kamilem. Jesteśmy jak rodzeństwo, ciągle gdzieś wychodzimy, godzinami gadamy. Do tej pory nie miałam do niego żadnych ale, choć czasem zdarzały nam się sprzeczki. Teraz niestety zaczynam powoli mieć. Otóż od pewnego czasu on daje mi do zrozumienia, że powinnam zmienić coś w swoim wyglądzie, że wyglądam źle. Może nie tak wprost, ale jak jesteśmy na zakupach często coś mi sugeruje, np. " patrz, jaki fajny kolor włosów, coś dla ciebie", " powinnaś się nieco opalić" itp. Rażą mnie jego teksty, bo non stop się czegoś czepia w moim wyglądzie. Co go to w ogóle obchodzi? Dobry wujek się znalazł czy co?

Gość moze naprawde dobrze ci radzi
spojrz w lustro i zastanow sie czy dobrze wygladasz, czy nie powinnas czegos zmienic? byc moze chce Ci pomoc.. moze naprwade masz fatalny gust i tego nie widzisz, a przyjaciel? powinien ci wprost o tym poweidziec, a ty powinnas cos z tym zrobic 🖐️

Gość Raddish_queen
Ja dziękuję za taką pomoc. Tylko jemu się coś nie podoba. Daje mi do zrozumienia, że jestem brzydka, bo mam inny typ urody niż ceniony przez większość. Nagle znalazł się wielki znawca piękna i krytykuje ile wlezie...

Gość Lilka_858437587238672
Po prostu chce dla Ciebie dobrze. Ma taki gust a nie inny i wydaje mu się, że będziesz lepiej wyglądać w czymś innym. Dlaczego tak się wściekasz? Uprzejma to ty nie jesteś.

Gość Koneser wielkiego cyca
Po prostu wstydzi sie pokazywac z pasztetem.

Gość Raddish_queen
Bo mam wrażenie, że on za wszelką cenę chce mnie zmienić w taki typ kobiety, w jakim sam gustuje. Mógłby nie śmiać się z mojej jasnej cery i nie sugerować wizyty w solarium. Poza tym nie jest moim facetem i nie jemu muszę się podobać.

Gość Raddish_queen
To niech się nie pokazuje.

Gość Raddish_queen
Jego ideał kobiety jest inny od tego, jak ja chcę wyglądać. Zresztą, on ma na oku inną.

Gość dobra raada
zacznij robic to samo, komentuj ze moglby schudnąc / przypakowac, zmienic fryzure, ubierac sie bardziej mesko itd wyłapuj jego wady i bedziecie kwita ;)

Gość mmma..sj
kamil nowy polski DIOR