Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajjajajajjajaj

pytanie do informatyków i tych co sie znaja na historii w przegladarceeeeee !!!!

Polecane posty

czy jak sie usuwa historię w kompie to ona sie faktycznie usuwa i nie ma mozliwosci sprawdzenia jakie strony odwiedzialam np. kafe?? bo moja siostra mowi ze jak usune historie to i tak to nic nie daje, bo ona sie zna na tym wszystkim i moze zobaczyc na jakie strony weszłam mimo ze usune histroie. i szantazuje mnie ze wie co pisze na kafe ? czy jest taka mozliwosc czy mnie tylko straszy?

Gość miła od dziś
zawsze zostaje ślad na kompie

aha czyli ona moze to sprawdzic nawet jak usune historię?

Usunięte pliki można odzyskać. Można mieć też ukryty dodatkowy program, który będzie rejestrował odwiedzane strony, będzie rejestrował wprowadzane z klawiatury znaki, robił zrzuty ekranu, a nawet nagrywał plik video z tym, co dzieje sie na ekranie :D

o matko, to dowie sie, że pisałam o seksie z moim psem Azorem, :( już po mnie, nie wypłace się jej

Gość max-pa
wyczyść tzw ciasteczka ,wchodzisz w narzędzia>wyczyść historie przeglądania , i tam masz zaznaczone różne pozycje,ty tylko klikasz z jakiego czasu masz usunąć tą historie np 2 godziny,dzień lub wszystko :) no ale oszczegam,że rózne strony na nowo będziesz musiała zapamiętywać ale siostra za chiny się nie dowie :D p.s jak tobrze że mam starszego brata :D

PrawdaZawszeCieZaboli_24 w jaki sposób?

MAX PA- wiem w jaki sposób usunąc ciasteczka :) moje pytanie brzmiało czy mimo tego kotś moze zobaczyc na jakie storny wchodziłam? apytaj brata prosze

ale sie pytam jak bez takiego programu?? bo watpie zeby tak idiotka byla do tego zdolna, czy ot tak prosto mozna zobaczyc na co wchodziłąm jak usune??? kurwa takie trudne pytanie? :/