Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam witam witam hej

Czy opłaca się zakladać gaz do samochodu?

Polecane posty

Hej. Mam fiata punto II, silnik 1,2. Dziennie będę jeździć jakieś 20 km. Czy opłaca mi się założyć gaz? Chodzi mi o ten tańszy- nie sekwencyjny. P

tylko ze wychodzi na to ze w ciagu miesiaca bym musiala zatankować z 2 razy za 50zl a na gazie tylko raz..

Gość aaaaaavddddcvcv
to sam sobie odpowiedziałeś:)

Gość gość
oczywiście że opłaca się zainstalować auto gaz w samochodzie. Będziesz jeździć taniej, ekonomiczniej. Porównaj sobie ceny auto gazu i olej napędowego czy ropy. Ceny są znaczące. Jak się zdecydujesz na montaż instalacji to jedz do firmy http://autogaz.com.pl/. Oni założą ci profesjonalnie instalacje LPG i tanio.

Gość anita1233
Ciężko jest mówić o tanich instalacjach. Ja płaciłam prawie 4 tysiące złotych, więc tanio nie jest. Za to mam 1,5 roku bez problemowej jazdy, to jednak warto troszkę wydać na instalację. nie wiem jak sądzicie ale mechanik z ostrobramskiej 38 stwierdził, że można tanio. Ale na pewno nie dobrze.

Gość gość
ja też uważam, że opłaca się zakładać gaz do samochodu. Ja już długi czas jeżdżę na gazie i naprawdę sporo oszczędzam. Tylko w celu założenia instalacji, najlepiej udać się do jakiejś zaufanej firmy. Ze swojej strony mogę Ci polecić firmę www.autogaz.com.pl. specjaliści stamtąd założyli mi instalację gazową raz dwa, a do tego naprawdę solidnie. Tam pracują rzetelnie i z zaangażowaniem. Zapłaciłam też uczciwą cenę. Tam się udaj, mówię Ci

Gość Dominika121
Gaz w samochodzie jest dużo bardziej ekonomiczny, a taka inwestycja szybko się zwróci, szczeólnie jeśli wybierzesz firmę Insta Gaz, ja robiłam taką instalację w Poznaniu i Panowie z tej firmy są mega mili, kobietę traktują tak jak faceta i wszystko dobrze tłumaczą. Ja jestem mega zadowolona.

Gość gość

Jeżeli dużo jeździcie to gaz będzie bardzo opłacalnym rozwiązaniem przy szalejących cenach benzyny. Polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy https://agsklep.com/ Od nich będziecie mogli zakupić części do samochodowych instalacji LPG gdy będą wam potrzebne.

Gość gość

Jeżeli szukasz dobrego warsztatu gdzie zamontujesz sobie instalację to jeźdź na ulicę Lechicką 58A. w Koszalinie Warsztat ma bardzo dobrą opinię pośród wszystkich którzy tam zlecali instalacje. Jestem przekonany, że będziesz zadowolony.

Gość Gość gość

Mi zakładał gaz w samochodzie serwis.niedzwiedz-lock.pl i jestem mega zadowolony z wykonanej usługi. Szybki montaż i zero problemów z działaniem. Z całym sercem mogę polecić. 

Gość Marian

Jakiś czas temu sprowadziłem córce auto z Niemiec i przy okazji od razu zamontowałem w nim gaz. Dobrą ofertę znalazłem w punkcie montażu lpg w Auto Gaz Śląsk.  Punkt znajduję się na   Brygadzistów 82a i oferuję bardzo dobre ceny za montaż.