Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdę wam powiem

Facet mający 30 lat i nie mający nic to NIEUDACZNIK

Polecane posty

Gość prawdę wam powiem

Co to za facet, który w wieku 30 lat niczego nie ma ? To jakaś totalna rozmemłana ciota. Kobiety na faceta w tym wieku patrzą już całkiem inaczej niż na takiego 20-to latka. Taki facet jak chce być z kobietą to powinien już dorobić się czegoś. Powinien mieć już samochód, mieszkać sam, bo 30-to latek mieszkający u starych to porażka. No i oczywiście najważniejsza kwestia, czyli stała dobrze płatna praca. Bez pracy to facet może sobie co najwyżej popatrzeć na kobiety i się poślinić.

Gość pierwsze są ładniejsze
zgoda, ale nie w Polsce tu wszystko staje na głowie i niestety przy taaaaaaakim bezrobociu, trzeba inaczej oceniać mężczyzn ps. nie głosować na PO

Gość prawdę wam powiem
jestem 33 letnia samotna matka mieszkająca u rodziców, sama jestem nieudacznikiem i liczę że to właśnie facet wyciągnie mnie z tego dołka :O

uwazam, ze kobieta tak samo powinno do 30stki do czegos dojsc, a nie zerowac tylko na dobrach materialnych faceta.

Gość mnbvcxbvc
facet przed 30stką powinien miec juz na koncie wiele uratowanych gołębi czymże jest facet gdy nie dokarmia gołebia gdy nie przytuli go w zimie gdy marznie gdy nie ulepi mu gniazdka gdy nie pocałuje w dziubek facet bez gołębia na koncie jest zerem na rosól go

trochę to niesprawiedliwe, co mówisz- takie mamy czasy, ze facet może mieć 30 na karku i harować a mimo to mieć tylko ,,coś tam:, tak na styk. Może też mieć np.20 lat i opływać w majętnościach, bo dostał wszystko po bogatych rodzicach, nie zna pojęcia,, nie starczy mi na coś" ani tym bardziej ,,praca", w odróżnieniu od przykładu 1. I co, którego byś wybrała?... Oczywiście, jeśli kasa ma dla ciebie pierwszorzędne znaczenia, no to wiadomo:O

Gość jamnikowo
Racja