Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem wam coś....

Facet mający 30 lat, mieszkający z rodzicami to NIEUDACZNIK

Polecane posty

Gość powiem wam coś....

Najgorszy typ faceta. 30 lat i mieszka ze starymi. Zawsze warto pytać faceta czy mieszka sam czy nie, bo facet mający 30 lat, mieszkający z rodzicami to NIEUDACZNIK i kropka.

nie do konca sie z tym zgodzę. Moj brat nadal mieszka z rodzicami ma 31 lat. Nie jest nieudacznikiem, ale dlaczego ma bulic w kredyt skoro jeszcze nie ma zony nie potrzebuje wlasnego lokum. Lepiej pomoc rodzicom, a wieksza kase odkladac na wlasne m. Bo zarabia ładnie i za 3 lata bedzie go stac na normalne mieszkanie i nie bedzie mial kredytu na glowie. Ma dobra prace, jest wyksztalcony daleko mu do nieudacznika.

Gość jamnikowo
Racja

Gość ajajaja...............
facet z którym się spotykałam, ułożony , taki do rany przyłóż, bardzo dobry człowiek. Ma 34 lata w tym roku i też mieszka z rodzicami.. planuje w przyszłym roku zakup mieszkania bez kredytu.. bo oszczędzał właśnie na swoje m.

Gość njknkj
sorry, ale na zachodzie nikt nie mieszka z rodzicami, aby oszczedzac na mieszkanie bez kredytu, a zazwyczaj rodzice maja duze domy, wiec tak by bylo wygodniej. Ludzie cenia samodzielnosc, niezaleznosc, wynajmuja mieszkania i nie do pomyslenia jest, aby miec np. dziewczyne w wieku 30 lat i uprawiac sex po katach, bo nie mozna spokojnie pobyc sam na sam:O

Gość Masz racje.....
MAsz racje ze mna jest podobnie jestem neiudacznikiem. Skonczylem studia potem dlugie bezrobocie umowa zlecenie itdznowu bezrobocie. Tez mieszkam z rodzicami nie mam 30 lat. Dziewczyny nawet nie szukam bo zorientowalem sie ze one tylko na pieniadze patrza jak powyzej. Natomiast dodam ze naprawde chce sie wyprowadzic chcialbym byc na swoim mam checie jestem normalnym facetem ale zarobki w Polsce to czysta tragedia.