Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k K k K k

luzer pracował 3 tygodnie w całym swoim 27 letnim życiu. boshe

Polecane posty

Gość k K k K k

:-D :-D :-D

Gość nieładnie
to jeszcze nic ja znam faceta 39-letniego, który nie skończył techniukum, przepracował w życiu tylko kilka m-cy, mieszka u rodziców na 56 m 2, razem z zamężną siostrą i jej dzieckiem. dorabia sobie nielegalnie na piwo i papierosy oraz połowę anonamentu za net nie przejmuje się co się stanie jak rodzice umrą a są juz po 60-tce to dopiero porażka :(

Gość szokingirl
Nie ma się z czego śmiać... albo to nieudolne żarty albo jakieś dysfunkcje (kalectwo, zespół Downa) nie pozwalają podjąć pracy

Gość KotkaFilemonkaaa
to smutne !!! ale ja tez nie mogę znalezc pracy- mam przepracowane 3 lata w swoim średniodługim 29letnim zyciu a teraz nic nie moge znalezc!

A Wy tacy jestescie zadowoleni, że pracujecie na swojego npana za marne grosze i musicie chodzic poslusznie na 8 godzin?

Gość nieładnie
Wszystkiemu jak zawsze winni są rodzice. :) No, może nie tak na 100% ale uważam, że w wiekszej części.

Gość 342rebaebn
co sie chuje z bezrobotnych nabijacie? pewnego dnia mozecie zostac bez pracy.

Gość szokingirl
w ciągu 3 lat po studiach to już naprawdę jakąś pracę można znaleźć...

Gość nieładnie
looser A Tobie płacą za napiertalanie postów na kafe? Jak bym była twoim rodzicem miałbyś odciety dostęp do neta i mieszkałbyś pod warunkiem dokładania się do rachunków. A jak by ci się nie podobało to wynocha z domu. Masz za dobrych [ a jednoczesnie głupich] rodziców, że pozwalają ci na takie pasozytnicze życie. Jak ci nie wstyd żerować na ich miłości i dobroci.

Gość jagodziankaa
A Wy tacy jestescie zadowoleni, że pracujecie na swojego npana za marne grosze i musicie chodzic poslusznie na 8 godzin?" loser, a powiedz nam z czego bedziesz sie utrzymywac jak juz zabraknie twoich rodzicow i dziadka? z czego bedziesz mial emeryture? no i jeszcze jedna sprawa w razie twojej choroby badz wypadku, trwalego kalectwa (czego oczywiscie nie zycze) kto bedzie wyplacac tobie rente? z czego ZUS ci ja naliczy?:)

ja znam kobiete ktora ma 38 lat i utrzymuje ja partner. nigdy nie pracowala !!!!!!!!!!!!!! zapomnialam dodac ze ona pracy nie szuka . to dopiero porażka :O

Gość 26426262
W Hiszpanii 40% mlodych ludzi nie ma pracy.

Gość nieładnie
Ja rozumiem , chwilowo nie mieć pracy bo wiadmo , że są trudnosci. Ale kilkuletnie siedzenie na doopie i czekanie aż praca sama się znajdzie to naprawdę jest niewybaczalne. Jak ktoś bardzo chce to znajdzie nawet coś na poczatek poniżej swoich mozliwosci i wykształceniu.

Gość szokingirl
Być może ją mieli, ale stracili... i starają się zdobyć kolejną... A nie że ktoś kończy studia i pracuje 3 tygodnie na przestrzeni 3 lat... choć ktoś pisał, że p. Looooser nie ma matury...

Gość glupoty opowiadasz z tym wynaj
kto ci wynajmie dom? po co komu wielki dom wynajmowac? jak kogos byloby stac na taki wynajem to i stac bylo na kupno domu albo mieszkania

Gość rtjtdkty
"to naprawdę jest niewybaczalne" Ale brednie. Kazdy zyje jak chce.

Gość szokingirl
Moim zdaniem to żarty :)

Gość k K k K k
quis- i chuj cie to boli? to sprawa ich. jak się tak dogadali i są zadowoleni to tobie nie powinno przeszkadzać

loser z czego ty planujesz utrzymac rodzine jak ja bedziesz mial ? rodzice ja beda utrzymywali ( i ciebie) ? czy zona bedzie na was dwoje pracowala ?

Gość Peerekla
Zawsze można strzelić samobója, gdy zabraknie pieniędzy.

dorosnij dzieciaku

Gość nieładnie
Zgadzam się, niech kazdy żyje jak chce, pod warunkiem, że żyje za swoje a nie wykorzystuje drugiego człowieka aby ten na niego pracował.

[Wynajme dom i pojde do mieszkania.] tylko ze dom po smierci rodzicow bedzie do podzialu na wszystkie dzieci jak masz rodzenstwo to oni tez dostana czesc domu i co wtedy ? splacisz ich? z czego ? jak nie splacisz to co bedziesz wynajmowal nie w pelni swoje ?

Gość PrzegranyMaurycy
Szukam pracy od roku, mam wyższe wykształcenie.

Gość k K k K k
I ON SZUKA PIĘKNEJ DZIEWICY. MASZ NAJEBANE POD KOPUŁĄ I DLA TEGO NIE ZNALAZŁES JESZCZE KOBIETY

Gość k K k K k
i trzepania pod jpg też mu zazdrościmy

[zgłoś do usunięcia] k K k K k quis- i ch*j cie to boli? to sprawa ich. jak się tak dogadali i są zadowoleni to tobie nie powinno przeszkadzać po co od razu wulgaryzmy. tak cie moj post zabolal. moze ty jestes sponsorem albo ciebie sponsoruja. :P coz bywa. :D