Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uzależniony,.,

Problem z nadmiernym popędem.

Polecane posty

Gość Uzależniony,.,

Witam, Mam problem ze swoim popędem płciowym. Coraz częściej uświadamiam sobie, że może być to uzależnienie... od masturbacji. Mam 23 lata- zaczęło się w wieku mniej więcej 14-15 lat. Raz w tygodniu, później częściej, a dziś jest to nawet 8 razy dziennie. Tak czasem żartuję sobie, że mam niespożytą energię seksualną, ale po głębszym zastanowieniu to nie jest takie śmieszne. Sprawdzałem swój poziom testosteronu i fakt- mam sporo ponad górny poziom normy. Teraz pytanie do Was. Co robić w takim przypadku? Udać się do lekarza? Jakiego? Może macie jakiś godnych polecenia? A może jakieś leki zmniejszające popęd? Dziękuję z góry za wszystkie pomocne dla mnie opinie. Pozdrawiam.

Gość artuerr
Zacznij uprawiać sport . Gdy będziesz się meczyć to ci się nie będzie chciało masturbować. Wiem to sam po sobie .

Gość wojtek fg
Ciesz się że masz wysoki popęd. Dobra rada dla ciebie zacznij się męczyć. Zamiast jeździć autobusem idz na piechotę

Gość Uzależniony,.,
Spróbuję z tym wysiłkiem. Fakt, ostatnio trochę mam więcej czasu i nie przemęczam się. Niemniej jednak jeszcze parę miesięcy temu miałem porządny wycisk, a mimo to 1-3 razy dziennie to minimum...

Gość uno_dos_tres
nie martw się, przejdzie Ci z wiekiem,...niestety :)

Gość mamokita
Idz w razie czego do lekarza. Jestes uzaleznony 8 razy dziennie to naprawde przesada. A i mozesz w inny sposob wyzywac sie np uprawiajac sport zapisz sie na siłownie;)

Gość sdajklslakjapos
Pewnie nawet nie ruchałeś hahahahahaha

Zrób se onanizm z młotkiem. Nie wiesz jak to jest?? Kładziesz fujarę na pieniek i uderzasz go młotkiem. Kiedy masz przyjemnosć?? Jak nie trafisz. Powodzenia