Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótko pisząc

o to, to ...

Polecane posty

Gość krótko pisząc
nie noo ja sobie tylko zerkam... patrzę jaką wędeczkę przygotowac.. zaraz tam zboczuchu, człowiek zerknie, rzuci okiem a juz alarm... na półeczke patrzyłem ... no!.

Gość sklepowa_
coś kręcisz mi tu i to nie kołowrotkiem... mówiłeś że masz wędeczkę z jedna przerzutka ,a tu mi wędeczki będziesz dopasowywał.....?????????

Gość krótko pisząc
ja nie wiem tak do końca po co Ty sie schylasz :) a może Ty chcesz mnie w beczce utopić. wiec badam sprawę .. a poza tym :) nie utrudniaj :). i nie bądź taka spostrzegawcza :).. Sklepowa to nie aptekarz ... wędeczka pasuje do jednej przelotki :D...

Gość sklepowa_
ano schylam sie,już mnie kręgosłup boli....poczekaj upsaaa)))) wyprost....a to co ??? i to ma byc Twoja wędeczka....!!!!!????????

Gość sklepowa_
eeee to tylko zwykły patyk z metalowym kółkiem od breloczka.....a haczyk ......pokaz pokaż teraz sie nie wstydź !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krótko pisząc
no przecież od początku informuję, że to jest wędeczka podlodówka.. trzeba uwaznie śledzić a nie rozgladac sie za papierem sciernym do "polerowania" błystki :).. oj to schylanie dało mi wiele do myślenia... :). i słyszałem gruchot jakby łamanych kości :)... no chyba ze sprzedajesz w mięsnym :). i rąbałaś na pniaczku właśnie schabik z/k :D :D..

Gość sklepowa_
ooooojjjjjj tak...potłukłam sobie kość ogonowa , ałłłłć jak boli to przez Ciebie !!! i nie mogę się podnieść pomasuj ....ale nie tak mocno !!!!

Gość krótko pisząc
faktycznie ta kosc ogonowa stłuczona... masaz moze pomóc, ale tak przez fartuch :D. ?? .. czekaj.. noo nie wierc sie tak .. wiem że boli. zaraz pomasuje i podmucham to przestanie :)..

Gość sklepowa_
to zdejmę fartuch...o już ojeeejjjjj przepraszam ja taka goła , jakoś tak wszystko mi się zdjęło ....nie podgladaj tylko masuj .....o tak troszkę ....niżej mmmm....ale masz ręce delikatne i ciepłe ......

Gość krótko pisząc
niżejjj..?? .. to juz Cie kość ogonowa nie boli ??... to jakis ból z przemieszczeniami... ależ Ty masz warunki .... pracy w tym sklepie. nie przejmuj sie ze goła jesteś, zamknąłem drzwi wejściowe... niżej? czy teraz dobrze?... a co Ci sie tak biodra kołyszą ?... może osiądziesz. ??

Gość sklepowa_
wędkarzu z jedna przelotka !!! na czym miałabym osiaść ...??? czyżbyś sugerował że na Twojej mieliźnie ....hmmmm ???? Wolniej ....przesuwaj rękę do góry....a teraz....nie podgladaj !!!! a teraz....pomasuj ojjj jak boli.....a właściwie daj mi rękę to sama Ci wskażę ....co !!!! ale palca nie wystawiaj schowaj go

Gość sklepowa_
tak mnie wymasowałeś....że aż idę spać ;)

Gość krótko pisząc
przynajmniej sie pozbyłaś bólu sklepowa.. :). ale tym niżej wyżej to mnie wymęczyłaś. ;). ja tu sobie spokojnie chciałem powedkować.. a tu taka wielokierunkowa rehabilitacja Twojej kości ogonowej zaszła.. :). Palec schowany..spij spokojnie. :D...

....wszystkie święte obrazy pospadały w magazynie przez Twój he he he ......masaż i kto mi przybije teraz gwoździki .......;)

Gość krótko pisząc
a gdzie Ci żeliwna damo te gwoździki powbijac?...mów, to wpadne i ponaprawiam szkody :). znaczy pukne gdzie trzeba ...🖐️

Gość krótko pisząc
żeliwna.. wklej wieczorem tutaj link do siebie, bo jak drogi pomyle to komu innemu gwoździków nawbijam... no to jestesmy uwówieni :D.. a młoteczek wezme.. tak szklarski.. maluni..

Gość krótko pisząc
noo ja juz naprawiam w Twoim pokoju żeliwna_damo szkody, które powstały z moim udziałem :)..