Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłopotkaa...

Bardzo cierpię.....pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kłopotkaa...

Mam taki cholerny problem. Ostatnio w środę po odchrząknięciu wyplułem coś w rodzaju białej kulki wielkości grochu. Zacząłem tak mocno kaszleć, że treść żołądkowa podeszła mi do gardła( cierpię na dość mocny refluks) Od środy delikatnie mnie od czasu do czasu łaskotało gardło . Byłem u laryngologa zbadał mi gardło migdał i nic nie stwierdził. Mam krzywą przegrodę nosową i ciągłą flegmę co za tym idzie. Ta białą kulka to niby jakiś kamień migdałowy i pozostała mi po nim dziura w migdale. Ale ponoć nic groźnego. Dziś od godz. 16 tej dostałem tak cholernego drapania, świądu, bólu ,że ciężko opisać . W uchu czuję jakby mokro. Dodam że to uczucie jest tylko po jednej prawej stronie. Nie da się tego wytrzymać . Nie mam pojęcia co z tym począć. Czuję że zwariuję Od jakiś 7-8 miesięcy drapie po prawej stronie podniebienia i swędzi w uchu ( nie cały czas a 2-3 razy w miesiącu) Czerwiec - lipiec miałam spokój, zle to były delikatne łaskotania które nie przeszkadzały w życiu. Dziś jest apogeum . Nie mam pojęcia jak zasnę. Błagam czy ktoś może mi pomóc, czy ktoś miał coś podobnego.

Gość Kłopotkaa...
Bardzo zabawne. Oby ciebie kiedyś coś takiego dotknęło

Gość Kłopotkaa...
wybaczcie ...ale czasem rozmawiam sama ze sobą

Gość Kłopotkaa...
Jest w stanie mi ktoś pomóc ?

Gość wyję z bólu
moze to przerost migdałka,moze zapalenie zatok -a moze jedno i drugie

Gość .............llo
moim zdaniem masz zapalenie ucha...

Gość ja bym spróbowała coś na
alergie+wapno

Gość poważna wypowiedź
Migdałek jak jest powiększony, to czasem zatyka trąbką słuchową, (ujście jej jest w gardle). Może popłucz gardło czymś ściągającym (np. naparem z szałwii).

Gość Kłopotkaa...
Właśnie o to chodzi, że laryngolog zaglądała mi do ucha, mówiła że migdałek w porządku, a alergia nie objawia się jednostronnie. Jedyne co mi byłą w stanie powiedzieć, to że mam dziurę w migdałku po oderwaniu się tego kamienia migdałowego. Zaraz oszaleję.

Gość Kłopotkaa...
Patrzyła nawet do nosa aby sprawdzić czy nie był to jakiś polip. Płukałam jakimś dentoseptem. Pomaga papieros na chwile miętowy, co dziwne. Czuję jakby coś mnie tam bolało przechodząc w niemiłosierny świąd.

Gość radzi cierpic
to trzeba się zbić xd