Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serniczekserniczekserniczek

podpowiedzcie jak to jest z sernikami? upieklam teraz i iekl sie tyle ile jest

Polecane posty

Gość serniczekserniczekserniczek

w przepisie a ja go wyciagam a ten jakby sie ruszal hmm czy zrobi sie normalny po ostygnieciu? mam nadzieje ze tak :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tak, jak wystygnie bedzie ok :) możesz go nawet do lodówki wstawić by stęzał szybciej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość serniczekserniczekserniczek
aha dzieki bo juz sie zmartwilam ze cos zrobilam zle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjk
Jeżeli się mocno "rusza", widzisz, ze jest jeszcze w środku jakby ciekły, to sory, ale nie będzie on dobry. Może być od góry upieczony, a w środku surowy. Czas pieczenia zależy od piekarnika, czy pieczesz na termoobiegu itd i zawsze trzeba sprawdzić patyczkiem, czy ciacho jest suche, aż dojdziesz do wprawy i sama bedziesz wiedziała ile jakie ciasto tzreba piec.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×