Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

W krainie nigdzie nigdzie..

Polecane posty

Maryy co słychac ? Kinky.. albo to raczej ja mam takie szczeście i takich facetów przyciagam. dłuuga historia. nie chce mi się jej powtarzać..

A co może słychać jak się sobotę spędza na kafeterii:O

A poza tym bez zmian... Wczoraj wyebał mi korek od szampana w łuk brwiowy! Bolało😭

Przyjaciółka myślała że w oko trafił:O Guz mi zajebisty wyrósł, dobrze że chociaż nie zsiniało:O A co U Ciebie? W sumie to trochę czytałam co pisałaś na kafe:P

Ty przynajmniej nabiłaś go przypadkowo, Mary, a nie z głupoty, tak jak ja kiedyś, chcąc udowodnić, ze potrafię zgnieść puszkę głową :O A tak w ogóle to opijałyście coś, czy tak bez powodu ? Mary, skoro czytała sama wiesz co u mnie. trochę się pozmieniało, pogorszyło.. wystarczyło tak nie wiele czasu, a moje życie zamieniło się w telenowele :O otwieram piwo.

ja zakłamana nie wyobrażam sobie wieczora bez kafe. szkoda tlyko, ze nie ma blowwww i niedziela. a ciekawe co proszek robi.. o staszku juz nie wsponę.. kurwa :( u mnie cisza. wlasnie musze jakas muzyke zapodac, bo zaraz oszaleje. mysle mysle i mysle. zaraz peknie mi banie. rozpiździ mi glowe i mozg zafajda ściane :O

w ogole zastanawiam sie,czy nie kupic sobie pieska,albo moze wziac ze schroniska,poki nikogo nie ma, mozna juz udomowic jakies zwierze,mielismy 15lat jamniorka,ale zdechl nam;/ ze starosci, i teraz sie zastanawiam,czy jutro nie przytaszczy jakiegos fajnego kumpla :D

ja w tym pracuje i szczerze wkurwiaja mnie damessy co one wygraja,i t p same jelopy i dzicz dzisiaj lazila po sklepie ;/ dlatego zycze komus,zeby wygral i bedzie spokoj :D

zakłamana ja mysle, ze warto i najlepiej byloby gdyby to byl zwierzak wlasnie ze schroniska. zrobilabys cos wspaniałego dla tego stworzenia, przyszłego psiaka :)

eee po co czekac 7 lat. ja sobie nie wyobrażam teraz, ze nie mialabym jakiegos zwierzaka na podwórku. gorzej bedzie jak moja 13letnia pekinka kopnie w kalendarz :O

moglabym miec szczura.. kiedys nawet bardzo chcialabym miec. pekińczyk, ale z tych pekińczyków nie kulkowatych, takich szarych, tylko taka ruudo-brązowa.

Jeszcze trzeźwa byłam, a powodu do opijania nie było, po prostu chciałyśmy się uchlać 3 szampanami. Vodka, telenowele zazwyczaj dobrze się kończą, więc jeszcze wszystko może się zmienić.

tochę przerąbane trzymać psiaka w bloku. musi mieć teren, zeby się wylatać, pamiętaj o tym.

vodka wiem wiem,mialam 156 lat lokatora Musze juttro pomyslec,a jak mnie wyjebia z tym kundziem,albo rasowcem z chaty,to moge do Ciebie wpasc?vodka?:D:D:D

http://www.voila.pl/471/ap528/?1 a tu moj owczarek :D Mary, chyba bym nie strawiła trzech szampanów. ledwo lampkę dopijam. lubię gorzki alkohol. co nie zmienia faktu, ze to jest życie, a nie telenowela. poza tym dla czarnych charakterów kończy się źle.. nie wiem jeszcze jak to wszystko będzie póki co z dnia na dzień jest coraz gorzej. :(