Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

W krainie nigdzie nigdzie..

Polecane posty

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
I GUWNO MNIE TO INTERASI

nie chcę milości, nie wierzę w nią. alkohol lepszy. czekam na blowwww, niedziela, proszka czy kogo tam jeszcze przywieje :(

Gość kljsdje
vodka skad jestes

ja nie wierzę w alkohol :O alkohol po prostu jest. jak możesz porównywac miłośc do alkoholu ? uczucie do czegoś materialnego ? :O

jedno i drugie uzależnia :P to fakt.. alkohol niszczy, miłośc czasami także..

zakłamana 👄 ja woyaka juz wciągnęłam jednego i nastepny stoi i czeka na uroczyste otwarcie :D

o mam do czynienia z koneserką :classic_cool: wybacz mój błąd :P możesz sie wziąć za mnie :) w sensie erotycznym oczywiście :D

nie znasz jeszcze histori mojego życia :O mam kogos, ale też mam jeszcze kogoś :O

w sensie ezoterycznym :P wybacz mój błąd :D drugi masz alkohol wiem wiem.... ale on Cie nie przytuli ani nie porozmawia z Tobą :)

:D nie kinky.. mam faceta. a ze teraz z nim nie jestem.. to juz inna sprawa. nie che, poprostu :O

zakłamana FATALNIE.. idę z chłopakiem.. jedzie x (ten drugi) na motorze.. mial akurat podniesiona szybke w kasku. spojrzał mi prosto w oczy tymi swoimi wielkimi, zielonymi i bezuczuciowymi gałami, że aż mnie zimno przeleciało przez całe ciało :( minęliśmy się trzy razy.. popłakałam się. ja.. no ja.. się popłakałam.. :O wróciłam do domy, pokłóciłam się z mamą.. płakała przeze mnie.

zakłamana, a jak u Ciebie? reszta pewnie pije w towarzystwie.. ale mam chooyowy dzień.

kinky nie wątpie :D seksmaszyno :classic_cool: tyle, ze mam lekkie uprzedzenia, bo szukanie kogoś, kto sprawi, że poczuję się jak kobieta skończyło się dla mnie nie zbyt dobrze. zaczęłam się angażować :O

jem bobaski :classic_cool: chyba sie uzaleznilam :D Wrocil;am z pracy,mpije bro, chyba sie wyspalam, w sumie nic wiecej,a i jutro ide sobie polazic po wieeeeelkim placu niedzielnym,o ile wstane :D:D:D:D Ty to masz pecha z tymi facetami ;/ masakra jakas :(

zakłamana, smacznego. teraz wiem, że prawde mówili inni twierdząc, ze zawsze jedna ze stron się zaangazuje. padło na mnie..