Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

W krainie nigdzie nigdzie..

Polecane posty

zakłamana zapraszam, u mnie caly dol wolny, jest pokoj, kuchnia, kibel. ewentualnie moge Ci przyczepke kempingową odstąpic :classic_cool: :D

vodka naogladam sie, i jutro bede miala zwierzaka :) Dywanów już nie ma,wykłądzin też, kable juz dzisiaj poukrtywalam/zakleilam etc. :D miski,karme kupie smycz tez nabede...ha ciekawe,czy ja Wam jutro nie wrzuce fotek mojego przyjaciela :)

dzieki zakłamana. mialam wczesniej owczarka tez, ale pewien skruwysn, ktory mieszka w bloku obok prawdopodobnie rzucił nam jakas trutke na podworko i psina zdechła :( Próbowalismy jej pomoc, jezdzilismy do weta ale nic to nie dalo. kilka psów już tak pozatruwał w okolicy. popierdoleniec, jak dopadne kiedyś skurwiela to zrobie z nim to samo.

opiekunke bede musiala na jutro ew.zalatwic :D:D:D Ide na 16ta do roboty,w domu bede grubo po 22, a w poniedzalek dolaczam do urlopu "rodzinnego" boze...jak mi sie nie chce,ale juz nie mam wymowki :D

nie rozumiem takich ludzi,co mu przeszkadzaja pieski, ktore sa czyjes, to jest tez zycie, i on czuje taki piesek,ogolnie kocham zwierzaki,zaraz oblookam na tablicy,czy jest cos do oddania :)

zakłamana, jesli przygarniesz psiaka to koniecznie wrzuć foty. mi brakuje ostatnio kompana do picia. ze znajomymi to juz nie jest to samo co bylo kiedys, z facetem nie pogadam o wielu sprawach.. takze wbijaj :classic_cool:

ten facet jest popierdolony. nienawidzi psow. sąsiadce tez otruł jednego psiaka, koło bloku rozrzucal kiełbasy napakowane trutkami. szkoda tlyko, ze ludzie, ktorzy widzieli to na wlasne oczy nie raczyli pojsc z tym na policje. jedna kobieta św pamieci zadzwonila ze skargą, mial miec chyba jakas sprawe,a le spierdolił za granice.

zakłamana ja nie zabije nawet najmniejszego owada ani pająka, a co tu mowic o psie. dzisaij widzialam gąsienice na schodach to wzięłam ją i zaniosłam między krzaki. albo kiedys szłam i widziałam robaka, który lezał "nogami do góry" i sie meczyl biedak, wiec go przekręciłam :D moze jestem pojebana, ale nigdy nie skrzywdze słabszego i bezbronnego stworzenia.

zakłamana, bedzie to lepszy kumpel, niz nie jeden wsrod ludzi.

no wiem,ze najlepszy kumpel,troche sie boje reakcji rodzicow :D:D:D kurwa zamkneli sklep,a mi sie piwo skonczylo :D zw ide pod prysznic aaa,pajaki,komary tepie bezlitosnie,ale cala reszte lubie:) motylki ratuje etc.

moja mama nie chciała na początku psa, ale kiedy tata kupił mi na dzien dziecka, to nie miała wyjścia i tak na dzien dzisiejszy moja mala jest traktowania na poziomie dwunożnego członka rodziny :D

z Rokim było dokładnie tak samo,tzn.ja meczyłam od małego rodziców o psa, nie mam rodzenstwa,czuje sie samotna etc. I w koncu sie udalo:) Teraz pytanie,ze schroniska, czy od kogoś, no bo ide na ten plac jutro,tez beda psiaki :)

Gość ddsfsdfsd
trochę egoistycznie siedzę nic nie robię ciało jest obecne grzeczne i na kanapie duch wolny się wyrywa i hula razem z wiatrem no kurwa uwielbiam zwrotkę Hansa. 🖐️

pomarańczo, zajebista nuta, fakt :) i tekst dobry. zakłamana, ja by wzięła ze schroniska na Twoim miejscu. to zwierze byloby Ci wdziecze na pewno do konca zycia.

To jutro najpierw plac,potem schronisko:) 35zl.oplata na tyle mnie jeszcze stac:) Odezwe sie wieczorem pewnie,chyba ze bede za bardzo zajeta bawieniem mojego kumpla:) Imie, wybierzmy imie dla chłopca :)

proooooszekk 👄 co u Ciebie ? ja jak bylam malutka to mialam Dżekiego :D jamnika też. jamniki to bardzo fane psy.

hah,z bajmem mam wspaniale wspomnienia,wiele imprez bylo przy ich muzyce :D Kurde zimno cos na dworze,mam okno otwarte i pizdzi z lekka Chyba pojde spac ;/

ja chyba tez.. naloze tylko na wlosy nafte kosmetyczna i olej rycynowy i bede w tej papce spać :classic_cool: musze zaczac dbac o te klaki. eh :(