Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taak to ja :) wiecie kto

Dzieciaczki podrosną do 12ego roku zycia i bedą samodzielne.

Polecane posty

Gość Taak to ja :) wiecie kto

"....A kobieta zajmie się wówczas sobą i realizowaniem siebie na wielu polach". tzn. jeżeli kobieta w wieku 28lat urodzi, to kiedy jej dziecko będzie miało 12 lat, ona wówczas dobiegnie (28+12) 40-ki?. Czyli to jest ta cudowna perspektywa, kiedy kobieta jest zrealizowana w macierzyństwie, i jednocześnie trafia na kwintesencje biologicznej młodości przy 40-ce?. W wieku 40-stu lat, ma założyć dwuczęściowy strój kąpielowy na swoje 40letnie ciało, i wyjść na plażę ?. Jako 40-ka ma szukac sobie odpowiedzialnej pracy, i rywalizować z opalonymi 26-kami ?. A jeżeli w wieku 30lat urodzi 2-gie dziecko, to automatycznie jej upragniony czas wolny w życiu, przypadnie na 42-gi rok. Co to za pieprzenie i pocieszanie się świetlistą przyszłością samodzielnych dzieciaczków?.

Gość lepiej idź spać
:O

Gość no i słusznie bo
jest zakaz zakładania 2-częsciowego kostiumu nim dziecko ukończy 12 rok zycia. Ludzie jak nie mają problemów to siedza całymi nocami i je wymyslają.

Gość abyla taka, co
kurwa, jak nie chcesz dziecka, to go nie miej, w czym problem? przeciez wiadomo, ze dziecko z siebie nie wyskoczy, figura sie zmienia, umysl sie zmienia, wszystko sie zmienia, jak nie jestes gotowa, to go nie miej i wegetuj sobie na kafe:O nie czaje tego ataku, ktos ciezmusza do rozmnazania sie? albo trzeba bylo sobie zrobic dziecko w wieku lat 12, to bys miala 24 i bys miala odchowanego bachora:Oidiotka.

coś tu jest nie tak jeśli kobieta rodzi dziecko w wieku 28 lat to chyba już się wyszalała:P i dawno wzięła udział w rywalizacji o pracę:P więc generalnie rzeczywiście pozostaje jej czekać na tą "drugą młodośc" po odchowaniu potomstwa ale wtedy raczej panie mają już inne oczekiwania - podróże, fittnesy (:P:P:P) itp dwuczęściowy kostium na plaży nie jest dla nich szczytem marzeń musisz też wiedzieć, że punkt widzenia zmienia się w zależności od punktu siedzenia i dla 20latki 40latka to stara raszpla a tak naprawdę mając te 40 lat czujesz się młoda i starymi raszplami nazywasz 60tki

ike ale wtedy raczej panie mają już inne oczekiwania - podróże, fittnesy /////////////////////////////// Podróże do Hiszpanii np. I na hiszpanskiej plaży 40-ki załozą strój dwucześciowy? Fitness? -40-ka ma ćwiczyć z laskami 25-letnimi które maja wyrzeźbione brzuchy i perfekcyjne ciała? - smiech dwuczęściowy kostium na plaży nie jest dla nich szczytem marzeń //////////////////// to co jest marzeniem wylewajaće się sadło, i pocieszanie się że ma się odchowane dzieciaczki ?, które za nia będa młode? Nie wiem cz dzieci chca miec matki z wylewajacym się sadłem

kretynie nie każda 40 ma sadło ba czasem ma go zdecydowanie mniej od niejednej 20stki proste?

Gość po 40 kazda ma wiadro
.

Gość jsnaj
Płycizna intelektualna aż boli. Ja mam 28 lat a jeśli chodzi o figurę wyglądam 100 razy gorzej od mojej 50-letniej matki.

Gość Egoist_31 to kobieta
0.

Gość samotny-pan
Przede wszystkim dziecko to odpowiedzialność na całe życie. Poza tym 13-15 to czas dojrzewania i co zrobi córka jeśli matka będzie miała ją po prostu gdzieś i zamiast zająć się dzieckiem i wychować je na porządnego człowieka będzie szalała np. po klubach. Takie kobiety nie powinny w żadnym razie zostawać matkami. Rola rodzica to nie tylko urodzenie ale przede wszystkim wychowanie i przekazanie dziecku to co mamy najlepsze nie tylko geny ale również kulturę.

Gość hhhhmmmmmmmmm
To jest ciekawa teoria. 12 letnie dziecko wcale takie samodzilne nie jest, choc nie wymaga takiego nakładu pracy jak noworodek. Za to wkracza w trudny wiek dojrzewania i wcale tak różowo nie jest. Mam 40 lat i byłam ostatnio na plaży w stroju dwuczęściowym. Jakoś nie wywołałam okrzyków przerażenia. Prawdą jest również to, ze sporo 20-latek jest zgrabnych, ale sporo ma zwały tłuszczu i cellulit.

Gość jalK
ja mam 28 lat i się nie wyszalałam bo nie mam na to pieniędzy, rywalizacja o pracę... cóż na rynku jaki mamy to nawet nie ma o co rywalizować