Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Rozstanie

Polecane posty

Gość jakies uczulenie
nie odzywać się, nie bądź mięczakiem, podjąłeś decyzję więc bądź konsekwentny, co z tego ,że nie zjadła, nie umrze, jest smutna i zdołowana, to raczej normalne że nie ma się apetytu

Gość jeden taki las
najgorsze co mozesz zrobić to wrócić pod wpływem żal, troski, emocji...za chwilę i tak ją zostawisz, ufaj swoim uczuciom, nie pokochasz jej dlatego, że bidulka jest sama i nic nie jadła

Czyli wracam do punktu wyjścia. nie odzywam się, jak ochłoniemy, zaproszę ja na kawę i pogadamy na spokojnie. Swoja droga, wierzycie w przyjaźń po związku?

Gość tylkotylko
ale to nie rozumiem Cię, nie kochasz jej nie zależy Ci na niej... ale ciągle o niej myślisz, zastanawiasz się, co ona robi, zakładasz tematy na kobiecym forum, radzisz się innych, ogólnie przejmujesz się nią....? To jak to w koncu jest? ZAleży Ci na niej czy nie?

Nie powiem Ci tego w 100% ale chyba nic z tego nie będzie. Po prostu bardzo się przywiązałem i przyzwyczaiłem że wiem co u niej słychać, co robi i na odwrót, ze ja jej to mówię, ale na tym związek nie może być oparty. To chyba była dobra decyzja, tylko muszę trochę przeżyć z ta decyzją. A kontakt chciałbym utrzymać, bo trochę czasu minęło i ciężko jest raptem zapomnieć na tyle, jakbyśmy nie istnieli.

Gość slonce i deszcz.
nie umawiaj sie z nia na kawe bo zrobisz jej nadzieje!!! tak trudno jest ci to pojac? daje jej spokoj :O

Gość tylkotylko
aha, rozumiem. No to trudno, miała dziewczyna pecha, ale też szczęście, że trafiła na mądrego faceta. Dobrze, że jej wszystko wytłumaczyles, no i ze masz serce i nie zostawiłeś jej np. bez słowa albo w jakiś inny przykry sposób. Jeśli faktycznie to tylko przyzwyczajenie, nic wiecej, nie ma chemii, milosci, to nie ma po co tego ciągnąć

To ja wam dziękuje za pomoc. Idę chyba na jakiś spacer bo nie wysiedzę w domu. Półki co, nie przypominam jej że istnieje, minie trochę czasu to wtedy zobaczymy. Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam.