Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RATTARA

Może mały poranny rozruch

Polecane posty

TRZY wykrzykniki, nie dwa. Kto pogada na GG?? A poza tym... Czemu z mężem nie pogadasz?

No mogę pogadać z meżem na skype. Jest bardzo daleko. Program nocnych rozmów wyczerpał się

Wychodzi z założenia, ze jepiej sie jeebać przez gg niż szczerze pogadać z 'drugą połową'.

vera, dlaczego tak?? Dlaczego nie chcesz się wczuć w szczególną sytuację jaka jest? Można wszystko prymitymizować lub nie. Nie powiedziałam ze chcę rozmowy z facetem.

Może mały poranny erotyczny rozruch. No, chyba jednak chcesz gadać z facetem. A w ogóle to jak jest za daleko i chcesz innego, to go zostaw, a nie. Albo wiesz, spróbuj, może jeszcze ee...jakkolwiek ckliwie to brzmi uda się wam uratować związek. Słowo daję, nie wiem co ludzie widzą w "seksie na gg".

LITWANKA W seksie na GG ja widzę wielką pomoć w masturbacji. Piszesz znajdź sobie innego. A jezeli ja nie chce zdradzać, jeżeli mam duże potzreby seksu i zaspokojenie tylko przez własne zabawy. Syty głodnego nie zrozumie tak jak Ty nie rozumiesz mnie. Nie wiem czy masz stałego partnera czy nie ale wiem ze kiedy tego chcesz to po prostu rozłożysz nogi i.... dalej radości. Po takich" przyjacielskich" radach ranek zamienia się w koszmar.

Może mały poranny erotyczny rozruch. Ty pisałaś coś, że to nie musi być wcale rozmowa z facetem. Chyba jednak musi. Ok, gadaj sobie przez gg - jak to brzmi - ale z czasem możesz chcieć czegoś więcej. Nie tylko swoich zabaw. A faceta. A, i LitwankE.

Gość noo chooooo
na to gie gie.. idziesz.. ??

Ha ha ha. :D Jak potępiasz zdradę (jaką kolwiek jej formę) to od razu jesteś albo katechetką, albo starą panną. No ale ty... kobieta z klasą :classic_cool: to co innego. Trzeba szybko wyjsć za maż, wysłać meża na koniec świata i strzelać z paltza z jakimiś dziwadłami z internetu - no bo to jest klasa. :classic_cool:

Gość noo chooooo
pewnie juz Ci sie Rattara odechciało od tego marudzenia.. ech. szkoda

"Litwanke Chyba jesteś katechetką albo starą sfrustrowaną pannicą." A ty mogłabyś postępować ciut konsekwentniej. Zastanów się czego chcesz w życiu. I wyobraź sobie, że nie jestem ani taka, ani taka.

Gość hrthr
Vera, nie gadaj z Rattarą.Nigdy.I nikt.A ty Rattara nie zapominaj że tu jestem.

Dziwny jest ten świat. Jeżeli jakaś kobieta chce coś zrobic ot choćby cyberseks to zaraż znajdzie się chur sfrustrowanych panien pragnących zaprowadzić zbłakaną owieczkę na drogę cnoty. Same cały dzień potrafią gadać o bzdetach i byle czym. Ot, dziwny jest ten świat, a tylu NAPRAWIACZY

Chur :D:D:D:D:D:D Poza tym.. czytanie ze zrozumieniem nie ejst twoja mocną stroną, głupia kurrwo. 🖐️

no tak ja to głupia kurwa a ty najmądzrejsza. Wstaaś włąśnie o koło 9 i siedzisz przy kompie cały dzień.Mózg masz zlasowany od tego pisania, bez spaceru bez niedzielnej rozrywki. Kim może być taka osoba?? To straszne jak bardzo zaśmiecone jest to forum.

Ahahahaha, tak, szmato. :D Twoja argumentacja mnie powala. :D Chapeau bas. :D Pytanie tylko, w czym ci to przeszkadza? :D Ja jestem skacowana i nie planuję w przeciągu najbliższych dwóch godzin sie podnosić. :D I chooy ci do tego. :D Krzywdy nikomu nie robię. :) Za to ty, samotna, sfrustrowana kuro domowa co? Również na posterunku od 9 żałośnie żebrzesz o pomoc w strzelaniu z palca.:classic_cool: 🖐️