Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arteryu323

Czy isc samemu na wesele to obciach ??

Polecane posty

Gość arteryu323

jak myslicie ?

Gość katalonka ble ble
Samotny facet na weselu... mniam, mniam... :))

Gość zgaga20
pare lat do tylu to moze i tak dziwnie bylo isc samemu na wesele. ale teraz nie ma w tym nic dziwnego. jak sie nie ma stalej partnerki to po co brac byle jaka kolezanke, placic jeszcze dodatkowo za nia na wianek i nie wiadomo czy zabawa bedzie udana. bo jak sie jednak bierze osobe towarzyszaca to trzeba sie o nia zatroszczyc, bo ona nikogo pewnie nie zna.

Gość leokrk
Żaden obciach Dawniej kto nie miał partnera (partnerki ) to szedł sam i tam nie jedna para się zawiązała, to było normalne. Dzisiaj natomiast jest dziwny obłęd na szukanie kogoś na gwałt do towarzystwa... to jest wg mnie bezsensowne...jestes singlem lub singielką nie szukaj na sile idz a może kogoś poznasz

Gość julka19x
głupio tak samemu,juz lepiej poznac kogos fajnego na necie i go zaprosic.Trzeba tylko wczesniej sie spotkac i wybadac np. czy nie jest kurduplem.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
ja byłem jakiś czas tamu sam i nawet nie przyszło mi do głowy, że to mógłby być jakiś obciach - może po prostu dlatego, że zazwyczaj mało mnie obchodzi co tam inni myślą ale szukać na siłę partnerki na wesele aby zachować jakieś pozory, że nie przyszło się samemu, że niby ma się jakąś bliższą osobę... po jaką cholerę? jak komuś to przeszkadza to chooj mu w oko

Gość znowu 10 osob pisze
ja tez mam zdanie jak gnojek wyzej dziwie sie w ogole takim dylematom

Zapytaj młodych - a nóż będzie tam akurat jakaś kuzynka która nie ma z kim iść i tańczyć. Poza tym dlaczego to miałby być obciach? Jeśli to aż taki obciach to zabierz ze sobą kogokolwiek - koleżankę, koleżankę siostry, znajomą z pracy... Ale nie rozumiem co miałoby być w tym wstydliwego.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
albo ostatecznie gumową lalkę, którą można kupić w sex-shopie

Gość grossossss
miej ich w dupie na jeden wieczór stawać na głowie, żeby onnym coś udowodnić a jak nie masz dziewczyny tak jej nie będziesz miał przez jakiś czas nienawidzę hipokryzji, oszukiwania siebie

Gość szałwiaaaaaaaaaa
Jeśli Cię zapraszają na wesele - to chyba bliska rodzina lub znajomi więc wg mnie akceptują to, że nie jesteś w związku. Jeśli ja miałabym iść to raczej sama. Chyba, że akurat komuś z moich nielicznych wolnych znajomych by pasowało, ale nic na siłę. A na najbliższe planowane - małe przyjęcie planuje zabrać moją córkę. A jak pytają kiedy moje wesele? Odpowiadam zdecydowanie i z uśmiechem - nigdy! I jak dotąd na takiej odpowiedzi kończy się dalsza dyskusja.