Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misienta19

problem z mężczyznami:)

Polecane posty

Witajcie. mam pewien problem z którym nie potrafię sie uporac. i Potrzebuje rady kogoś neutralnego. Pewien czas temu poznałam kogoś przez internet ,nie przez jakieś portale randkowe czy czaty. Tylko przez przypadek na facebooku. znamy się już miesiac tylko ze wzgledu na wyjazdy nie mamy sie jak spotkac. Ale nadchodzi ten dzień za 3 dni mamy randke:) Wiem że zaraz ktoś powie mi że znajmości przez internet to nic dobrego, ale tym razem wiem że ON jest inny. Mój problem jest inny. jestem dośc pulchna. tzn waże 86 kg i mam 172 cm, nie wygladam jakoś odstraszajaco bo mam dużo mieśni i grube kości , a moje kilogramy widac tylko na brzuchu i biodrach. nogi i cała reszte mam ok:) boje sie tego spotkania że nie przypadne mu do gustu, a zalezy mi na tej znajomości. Nie jadłam nigdy duzo od wakacji jestem na diecie biegam ruszam sie. sa efekty. doradzcie co powinnam zrobic bo już nie wiem. pozdrawiam

Gość gosc.0
Też poznalam swojego chlopaka na fb. jesteśmy ze sobą juz dwa lata:) a jeśli chodzi o ciebie to widzial twoje zdjęcia??

Gość aha i achhhhh
Nie rób nic dla faceta. Jeśli chcesz schudnac, to dla siebie,. nie dla kogoś. Weź pod uwagę to, że nawet szcupła dziewczyna może się komuś nie spodobac. Wyluzuj, jest 50% szans i ani jednej wiecej lub mniej. Nie ten, to inny.

Gość gosc.0
Nic się nie martw:) Ja tez poznalam swojego chlopaka na fb jestesmy ze sobą juz 2 lata:) widzial twoje zdjęcia??

Gość jeden taki las
a jaki ty masz problem bo nie kumam, uważasz, że jesteś za gruba to się odchudzaj, skąd mam wiedzieć czy mu się spodobasz, zależy jakie dziewczyny lubi?

Gość faktycznie, szkoda brudzić
zalóż kombinezon narciarski i powiedz ze za 3 godz masz wylot w alpy