Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerwazyyy

Moje fantazje...

Polecane posty

Gość gerwazyyy

Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć czy mając takie fantazje jest się od razu zboczonym, dewiantem itd.?? Otóż mam fantazję związaną z pielęgniarką (lekarką) - chciałbym być badany przez nią będąc nago, a ona mi by robiła HANDJOB... Mam również fantazję związaną z nauczycielką - podobna zresztą - zostajemy sami w klasie, ona zamyka drzwi i każe mi się rozebrać... Chciałbym też HANDJOB z nieznajomą, poznaną np. w pubie lub dyskotece - oczywiście podnieca mnie to że z nieznajomą oraz że zapłaciłbym jej za to.

Gość łooooooooooo
jesteś dewiantem.. idź się leczyć.. albo nie idź bo tam za dużo lekarek badzie cie badało.. idź się zważ na drzewie, o.. albo sie wyspowiadaj... o!

Gość gerwazyyy
Póki co to tak... Ostatnio tylko te fantazje chodzą mi po głowie... Choć chciałbym np. w pociągu, w samolocie, w lesie, na spacerze, na statku... Dużo takich jest... Miewałem fantazje o creampie, blowjob...

Gość gerwazyyy
@łooooooooooo: A ty co?? Fantazji nie masz?? No tak, religijnie wychowano to teraz tylko seks małżeński w pozycji klasycznej w łóżku wieczorem pod pierzyną i cichoszaaaa... by sąsiedzi nie usłyszeli :/

Gość każdy ma
fantazje.... a to sa moim zdaniem typowe fantazje facetów.... z Tobą wszystko ok, chyba że masz 10 lat;p

Gość ja fantazjuje
o Tobie Alu 👄