Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Jak traktuje was otoczenie?, napewno nie jest dla was przyjazne. Co na to wasi rodzice?, napewno się was wyrzekli. Jesteście grzesznicami, pannami i rozwódkami z dziecmi ponieważ byłyście nieodpowiedzialne i nie wiecie że stosunki seksualne mogą byc dopiero po ślubie.

Nie raz widziałam 20letnią dziewczynę która mieszka u rodziców. Jeden przypadek wydał mi się naprawdę smutny. 21latka, mieszka u rodziców, zerwała z mężczyzną po czym wyznała rodzicom że jest w ciąży. Nie wyobrażam sobie nawet jak im było przykro. I co najgorsze ci rodzice mieli jeszcze starszego syna 28 latka który okazał się bezpłodny(kara boska). I co? I dziewczyna urodziła bliźniaki(dwóch chłopców) i dalej mieszkała u rodziców, rodzicom napewno było przykro że mają takie dzieci nieudane.

Nie mówię tutaj o wdowach, chociaż znając życie to one pewnie doprowadziły swoich mężów do śmierci. Szczególnie kobiety w młodym wieku które nie chciały seksu ze swoim mężem lub zaś kobiety po 40stce które seks ze swoim mężem uprawiały(w tym wieku seks nie jest dla ludzi).

Gość gdzie no gdzie
nie , to nie jest prawdziwa jania :O jania pisze bardzo charakterystycznie , z ladem i skladem i poprawna wymowa :D:D:D hahahaha

janina o czym ty wogole piszesz jedyne co mi przychodzi na mysl ze to twoim rodzicom jest smutno i przykro ze maja tak pojebana corke 🖐️

Gość trele morele30
Autorko, jak to jest ze zadajesz pytania i sama na nie od razu odpowiadasz? Oczywiscie samotne macierzynstwo przedstawiasz w czarnych barwach. Wszystko jest dla ciebie albo biale albo czarne? Jak tu dyskutowac z kims kto ma tak ograniczone myslenie...

Gość litosci:O:O
po co wy z jania dyskutujecie? ona jest chora psychicznie,nie znacie jej starych topikow?

Gość hbgv fd cx
mnie jakoś zawsze denerwują samotne matki, choć nigdy im tego nie okazuję. Puściły się z nieodpoiwedzialnym facetem, a potem stają na głowie żeby wychować dzieciaka, przeważnie wyrośnie z niego taki sam głąb. I tak to dziecko najbardziej na tym cierpi. Głupie są amotne matki i tyle. Myśleć trzeba zanim pójdzie się z gnojem do łózka, a mając szacunek do siebie samej nie idzie się w ogóle do łóżka z byle kim. Patologia.