janina wzór do naśladowania 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Którzy żyją w konkubinacie i matki(rozwódki i panny) samotnie wychowujące dzieci. To jest grzech. Kobietki po 40stce powinny miec już męża i trójke dzieci po 40tce należy zrezygnowac z małżeńskiego seksu i trzymac się białego małżeństwa, to nawet wstyd gdy kobieta w tym wieku idzie do szpitala rodzic. Seks jest grzechem i to śmiertelnym grzechem, gorszym nawet od morderstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mj jfoj Napisano Sierpień 21, 2011 zdejm ten moherowy beret i otwórz oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość askjdhjhagsdjhagsdjhaG Napisano Sierpień 21, 2011 chyba jestem za dorosla na kafe bo juz nwet mnie nie irytuja takie prowo ani nie smiesza, zastanawiam sie jak pojebani musza to byc ludzie by tak wymyslac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dflkjegjdeg Napisano Sierpień 21, 2011 wielka katoliczka a po mszy robisz swoje,takich ludzi własne potępiam , PSEUDOkatolików!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Donata00 Napisano Sierpień 21, 2011 o kurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgcfkutgfkuygfyi Napisano Sierpień 21, 2011 Jania wróciłaś :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona malva Napisano Sierpień 21, 2011 nie dajcie się wkręcić. Jania to ten sam projekt co Beatka s-ka i Pokutnica :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczekson 0 Napisano Sierpień 21, 2011 e tam. najgorsze są prezerwatywy walające sie po ulicach te zużyte...ludzie to zwierzęta :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janina wzór do naśladowania 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Tak! Wróciłam, teraz muszę zadbac o was moje zbłąkane owieczki i to byście zaczęli życ tak jak należy i jak na człowieka przystało. Niektórzy ludzie żyją tylko seksem, a po co komu seks? seks uprawia się tylko w celu przedłużenia gatunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach