pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 bo ja się wczoraj tak opiłam że kurcze bladę, ale kaca nie mam! who's the boss? temat wersja light żeby czasem nikt nie chciał skasować :O:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 21, 2011 nie ma to jak z rańca pogadać sama ze sobą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 to nie kas to modka dawno czegoś żylastego w odbycie nie miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 juliusz zawsze byłeś moim fanem jakby co to zamierzone żarte, wiadomo, że chodzi o idola a teraz z tym jeszcze trunkiem alkoholowej maści doyebałeś do pieca a tego no chyba mam kaca faktycznie. ale fizycznie jest ok. głowa lekko porysowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 idę na redakcje i zgłoszę posty NIE do usunięcia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meet Sue Be She 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Nox z Ciebie to główny jarząbek forume :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 wiem wiem genialny ze mnie operator pieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 czym operujesz? kłodami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 operuję węglem na krótkim dystansie co ty tu z kłodami , tak wcześnie a już o swoich pozycjach łóżkowych opowiadasz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 no wiedziałam, żeś krótkodystansowiec, nie musiałeś pisać a ten Twój węgiel... brunatny? a z tą pozycją to tak mi się wymksnęło. na kacu jestem napalona ona ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 jestem otwarty węgiel kamienny oczywiście , w końcu jestem z Oberschlesien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 ja jestem z cukru :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 słodziak z ciebie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Porządni, kurturalni ludzie nie mają kaca :O I są już po rosole Peeśpe, teraz już rozumiem, dlaczego nie jesz słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Faja nie być taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie zjadłam pomidorową. zrobioną na rosole. i co!? HA Julek nie lubisz słodyczy? ja też nie. pasujemy do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutyryry Napisano Sierpień 21, 2011 sztywni ludzi nie maja dzis kaca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Nie wiem, orendżu, o co Ci chodzi Pśp, a idź z tą pomidorową :P Choć Ci powiem że jakiś czas temu jadłem taką na prawdziwych pomidorach i była pycha micha W ogóle to myślałem, że my do siebie pasujemy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Faja... zesztywaniałeś (?) też kiedyś zrobiłam taką z prawdziwych pomerdolców ! wypas w kootas była , także wiem o czym mówisz a w czymże przeszkadza to że pasujemy do siebie w tym że do Juliusza też pasuję ?? :O dżizas to zdanie powyżej mi się wydaje jakieś takie... niezrozumiałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 mrauuuu jacy my dopasowani ja myślałem ,że sztywni ludzie chłodzą się pod ziemią w swoich kwaterach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdgfdgfdg Napisano Sierpień 21, 2011 Pśp zalosna jestes, ochlejmorda parsziwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Zostawmy już ten nieszczęsny temat sztywności Nie nie nie, Pśp, wszystko przekręciłaś :O To nie ja robiłem tą zupę I nie lubię zbyt wielu pasujących elementów, jasne? :P Cześć Mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 mrau... kici kici, masz tu łiskas chrupka :P ja nie jestem żałosna. ja jestem zayekurvabista cze Mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Fajałs... sztywność to nie nieszczęście, to błogosławieństwo... ale widać, nic o tym nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmic Patrick 0 Napisano Sierpień 21, 2011 dokładnie, ja nie narzekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 widzę ,że wiesz co faceci lubią najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Jacyś dziwni jesteście :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 faceci najbardziej lubią mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Sierpień 21, 2011 a którą część ciebie najbardziej lubią ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 21, 2011 serce... bijące z między nóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach