Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

łans egen! co jest jarząbki? leczycie kaca?

Polecane posty

juliusz zawsze byłeś moim fanem :classic_cool: jakby co to zamierzone żarte, wiadomo, że chodzi o idola :classic_cool: a teraz z tym jeszcze trunkiem alkoholowej maści 🖐️ doyebałeś do pieca :classic_cool: a tego no chyba mam kaca faktycznie. ale fizycznie jest ok. głowa lekko porysowana :classic_cool:

operuję węglem na krótkim dystansie :classic_cool: co ty tu z kłodami , tak wcześnie a już o swoich pozycjach łóżkowych opowiadasz :p 🖐️

Porządni, kurturalni ludzie nie mają kaca :O I są już po rosole :classic_cool: Peeśpe, teraz już rozumiem, dlaczego nie jesz słodyczy :classic_cool:

Gość tutyryry
sztywni ludzi nie maja dzis kaca :D

Nie wiem, orendżu, o co Ci chodzi :classic_cool: Pśp, a idź z tą pomidorową :P Choć Ci powiem że jakiś czas temu jadłem taką na prawdziwych pomidorach i była pycha micha :classic_cool: W ogóle to myślałem, że my do siebie pasujemy :(:classic_cool:

Faja... zesztywaniałeś (?) :classic_cool: też kiedyś zrobiłam taką z prawdziwych pomerdolców ! wypas w kootas była , także wiem o czym mówisz :classic_cool: a w czymże przeszkadza to że pasujemy do siebie w tym że do Juliusza też pasuję ?? :classic_cool: :O dżizas to zdanie powyżej mi się wydaje jakieś takie... niezrozumiałe :classic_cool:

Gość fdgfdgfdg
Pśp zalosna jestes, ochlejmorda parsziwal

Zostawmy już ten nieszczęsny temat sztywności :classic_cool: Nie nie nie, Pśp, wszystko przekręciłaś :O To nie ja robiłem tą zupę :classic_cool: I nie lubię zbyt wielu pasujących elementów, jasne? :classic_cool::P Cześć Mała