Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię jabłecznik

Sezon poprawkowy na studiach:(

Polecane posty

Gość Lubię jabłecznik

Za niedługo wrzesień i kolejne zdawki. Zawaliłam dwa egzaminy po raz pierwszy w życiu i czuję się strasznie. Od ponad tygodnia próbuję się uczyć, ale ciągle mi się wszystko miesza, zapominam wiele rzeczy. Jestem już tym wszystkim załamana i nastawiam się na najgorsze. Zostało mi do pierwszego egzaminu 16 dni :(

Gość Lubię jabłecznik
Fiku - ale moje tempo jest okropne. Potrzebuję naprawdę sporo czasu, żeby się nauczyć danego materiału. Jestem w szoku, kiedy słyszę, że ludziom wystarczy na to kilka dni, choć przecież materiału nieraz jest naprawdę sporo.

Gość bse51
bylo sie uczyc wczesniej, nieuku. kampania wrzesniowa jest dla idiotow.

Gość Lubię jabłecznik
Może macie jakiś sposób na naukę? Ja staram się jak mogę, nieraz nawet z domu nie wychodzę, ale ciągle nie jestem zadowolona z efektów mojej pracy.

Gość Lubię jabłecznik
Owszem, mogłam pozdawać to wszystko w czerwcu, ale w życiu różnie to bywa. Dodam, że choruję na depresję, co utrudnia mi koncentrację i kojarzenie. Czuję się jakbym była nienormalna, opóźniona :(

Gość Lubię jabłecznik
Weszłam tu tylko na chwilkę. Chciałam się oderwać. Siedzę ciągle nad książkami i mam dość. Skąd mam wiedzieć, czy stres znowu mnie nie zje?

Gość Lubię jabłecznik
Ogólnie wszystko się wali...Moja mama jest chora, tata wyjechał za granicę, czuję się samotna i bez szans... Chyba to wszystko przegram...+