Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiona

mam 25 lat i nie uprawialam seksu

Polecane posty

zwiona... ja wychodzę z założenia, że najlepszą partię można znaleźć w swoim otoczeniu, wtedy wiesz jaki kto jest, kto jest delikatny...

Gość dziwna dziewucha
a ja mam 23 i tez jestem dziewica

Gość dziwna dziewucha
można tak powiedzieć a im czlowiek starszy tym bardziej sie boi

Gość zwiona
23 to nie 25!!!1

Gość dziwna dziewucha
zwiona nie licytuj sie uwazam ze z wieku 25 lat nadal bede nietknieta:) przy moim podejsciu od męzczyzn jest to wysoce prawdopodobne

Gość zwiona
widzisz ja juz mam kompleks wieku...

Gość ja jestem kobietą i
jak mialam 23 lata to chyba bardziej się tym przejmowałam teraz mam dystans ale nie powiem blokuje mnie to w sytuacjach intymnych bo mój T pewnie dozna szoku jak się dowie

Gość ja jestem kobietą i
poza tym czasem wariuje przez niezaspokojone napięcie

Gość dziwna dziewucha
moj problem - normalnie boje sie mezczyzn z pewnych powodow. Choc gdybys mnie poznal w zyciu bys tego nie powiedzial, bo sprawiam wrazenie sinej otwartej zawsze usmiechnietej niezaleznej dziewczyny

Gość zwiona
ja nie potrafie powiedziec czy jestem atrakcyjna jestem skromna....i czasami mnie to denerwuje

Gość ja jestem kobietą i
kiedy byłam nastolatka to chyba nie przyciągałam facetów pewnie przez luzackie ubrania i wredny charakter im jeste starsza tym częściej podrywana, zwykle przez młodszych nie uważam się za piękność ale wiem, że niektrym się podobam

Gość dziwna dziewucha
mam kompleksy - ostatnio zrzucilam ponad 10 kilo i zaczelam sie akceptowac. Jestem wysoka i mam kragłą budowę

to nie jest łatwy temat, zawsze musi być ten drugi, jak go zwabić to też nie jest wyjście bo chciałybyście by to był TEN chłopak a nie jakikolwiek prawda

Gość dziwna dziewucha
Masz racje Robert chciałabym by byl to ktoś porządny i dobry

Gość dziwna dziewucha
Tylko mnie jest bardzo trudno wpadam w panikę gdy facet chce mnie za rękę złapać a to nie jest normalne

dziwna... może jeszcze nie czas? po prostu ot tak. Na wszystko czas przychodzi, zazwyczaj wtedy gdy tego się nie spodziewamy:)

Gość dziwna dziewucha
Chyba masz racje. Może kiedyś ten czas nadejdzie że poznam takiego którego bać się nie będę i któremu zaufam, ale to będzie wtedy gdy uporam się z przeszłością. Jesteś bardzo miły, dziękuje za odpowiedzi.

Gość ja jestem kobietą i
hmmm, dziwn właśnie może nie chcesz tego jescze/ ja umiem nazwać lęk:ciąża, choroby (to moje obsesja nawet jeśli znam faceta i ufam) i strach przed zdziwieniem w jego oczach kied sie okaże że nie mialam nikogo w łóżku

ja jestem.... Tobie brak decyzji, faceta masz przy sobie, jesteście przyjaciółmi, nie bój się i pozwól mu by tą dłoń wsunął :)

Gość ja jestem kobietą i
hmm, wtedy już za pewne nie będę mogła się bronić przed bliskością...przestanę się kontrolować fakt mam problemy decyzyjne a Wy dziewczyny jak najbliżej byłyście z facetem?

Gość dziwna dziewucha
Robert_12 brak@tlen.pl'; dziwna... ale czego się boisz? bo bylam molestowana jako dziecko mowie to poraz pierwszy w zyciu nawet nie wiecie jak mi trudno :( nikt o tym nie wie. a ten czlowiek zmarl dwa lata temu