Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojiioo

Szukam pracy! Przez rodziców nie poszłam na studia!

Polecane posty

Gość ojiioo

Na świadectwie może 2 czwórki plus 1 czwórka z zachowania. Reszta to same dopuszczające i dostateczne, matura w tym roku niezdana. Czy mam szanse na taką prace:? - jak biuro? - czy sklepi? Zastanawiałam się nad biedronką, a także nad innymi salonami play, orange? jak myślicie?

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Dlaczego przez rodziców nie poszłaś? Zabraniali ci się uczyć do matury i pochowali książki?:D

Gość najlepiej będzie jak zaczniesz
LOL :D nie umiesz liczyć a chcesz w sklepie pracować? :D języków pewnie nie znasz i chcesz w biurze pracować? :D co potrafisz robić?

Gość ojiioo
Może nie w biurze. W biurze to gdzieś gdzie wprowadzałabym dane do komputera. Czy praca w jakimś salonie orane/play? to chyba też jest praca w biurze jakby nie było. A język, znam trochę angielski, liczyc to co trzeba umiec dodawac,mnozyc, dzielic i odejmowac. Poza tym są kalkulatory.

Gość raczej mozesz jedynie na
produkcji pracowac... Chociaz nie jest zle, sama w trakcie studiów przez 2 lata na produkcji pracowałam, praca spoko od poniedziałku do piątku i zarobki też niezłe (ja zarabiałam wtedy 1800zl). W tym czasie ucz się do matury i zdaj w przyszłym roku ale na lepszych wynikach bo z 30% to dobrych studiów nie skonczysz

Gość ojiioo
A moje dwie koleżanki bez matury dostały pracę w biurze, ja też chyba mam jakieś szanse? Chyba nie tylko produkcja?

Gość a masz znajomości?
?

Gość katalonka ble ble
Pewnie, ze masz szanse. Zacznij szukać pracy a na pewno cos znajdziesz.

Gość ojiioo
Czyli mam szanse by dostac prace w takim playu czy orange? Taka praca mi sie najbardziej podoba bo to jest taka praca biurowo-sklepowa.

Gość nhljm
w salonach to przyjmują z wyższym plus doswiaczenie

Gość a pytałas kolezanek
kto im te prace załatwił?

Gość nieprawda że w salonach
przyjmują z wyższym i doświadczeniem. Ja mam taką pracę od 5 lat i jak autorka nie posiadam matury :classic_cool:

dziewczyno w biurze ciezko jest znalezc prace po studiach.. salonytelefonow komórkowych zapomnij to juz predzej to biuro do sklepu ok masz szanse jakie masz wgl wyksztalcenie ? ogolniak?

Gość ncaljfca
wyjątek potwierdza regułę, niech sobie sprawdzi w ogłoszeniach, wymagają wyższego i doświadczenia. A 5 lat temu to nie dziwne że dostałaś bo nie było jeszcze takich wymagań.