Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doły pod oczami

Doły pod oczami

Polecane posty

Gość Doły pod oczami

Po chirurgicznym usunięciu worków pod oczami zrobiły mi zie zapadliny . Jak mozna sie tego pozbyć ?

Gość cezetka
wypełnić kwasem hialuronowym - to sie chyba nazywa wypełnienie doliny łez.

Gość Doły pod oczami
Tym kwasem chyba nie da wypełnić całej powieki ? Ja mam zapadnieta cała powieke

Gość megi be
ZNAJOMA MIAŁA WYPEŁNIANE OCZODOŁY KWASEM HIALURONOWYM , WYGLĄDA ZAJE......POLECAM

Gość czająca jola
mozna tez pojechac z mezoterapia,wiem ze revitacare jest tutaj dobry bo ma najwieksze stezenie vitC i retinolu.Ale fakt musisz isc do dobrego lekarza zeby zobaczył co sie da z tym zrobić ;)

Wydaje mi się, ze jesli chcesz raz a dobrze ( i skutecznie) się pozbyć to pozostaje medycyna estetyczna, ale jeśli chcesz nad tym popracowac sama w domu to po 1. wysypiaj się po2. kup dobry krem na oczy (ja bym polecala te polskie firmy, które wcale nie są drogie, a są skuteczne) po 3. rób jakieś maseczki pod oczy z naturalnych składników i pod koniec dnia herbatę pod oczy, zrelaksuje Cię to :)

Gość doly pod oczami
Dziewczyny a co z medycyny estetycznej mozna wyczarowac na doly pod oczami tak aby pozbyc sie tego raz na zawsze ? Wypelniacze troche mnie nie pocieszaja bo trzeba to powtarzac dosc czesto. Wysypiam sie dobrze , kremy i maseczki nie pomoga na doly pod oczami.

Gość Gfhh
Temat dotyczy dołów pod oczami a nie zasinien!

Gość gość
Ja mam też doły. Już nie wiem co mam robić, gdzie szukać specjalisty. Narobilo ich sie tylu a większość to sami partacze!

Gość ollliwkowa
No własnie to jest bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ sama słyszalam od swoich kolezanek które przyjmowały ten suplement ze naprawde efekty są super. Ale trzeba przyjmowac regularnie.

Gość gość
oklepywacokreznie zimna woda rano i wieczorem przez 5 min a nastepnie wklepac zwykla wazeline po tygodniu oczy sie wypelnia,narazie nie masz tkanki tluszczowej i sie zapadly.