Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia799255

5 latek obowizkowo w zerówce

Polecane posty

no to zdaj sie na opinie psychologa, bez wymyslania,kombinowania itd....i pozwol dziecku rozwijac sie rowniez spolecznie:) wszystkiego dobrego dla Was:)

Gość a jak dalej z nauka
a ja chcialabym zapytac o kwestie tego jak dalej bedzie wygladala edukacja dzieci, ktore zaczna zerwoke w wieku 5 lat. Czy to znaczy, ze rok wczesniej beda pisaly tez mature? czy po drodze dodadza jeszcze jakas klase? bo wychodzi na to, ze teraz 17 latkowie beda pisali mature.

Gość kasia799255
oczywiście że tak zrobie,zdam się na opinię psychologa,to on zdecyduje a ja to zaakceptuje

Gość mbbbbbbbbbjkkkkk
autorko ja Cię rozumiem. też mi trochę żal tego pięknego etapu jakim jest wczesne dzieciństwo. uwielbiam patrzeć jak mój synek zdobywa nowe umiejętności i żal mi że teraz będzie aż tyle godzin po za domem. ale będzie zdobywał nowe umiejętności, będzie wśród dzieci i będzie się rozwijał to jest ważne.

Gość kasia799255
zapomniałam w tym wszystkim dodać że głównie mi chodziło że w ty roku do zerówki a w przyszłym do pierwszej klasy i najbardziej temu jestem przeciwna i nie tylko ja tak myślę ale większość polaków