Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yh676

co sądzicie o tej lasce/?

Polecane posty

Gość sedfghuj
o maj gad tranzwestyta

Gość taaki jeden
jestes sliczna:) ale pewnie masz duze wymagania

Gość sedfghuj
1a debilko widac że sama swoje zdjęcia wklejasz i teraz sie bronisz dziwne żeby ktoś kto cierpi na anoreksje miał balony?prosze cie

14:14 [zgłoś do usunięcia] TaaakaJednaDziewczyna ONA WYGLADA A NORMALNA I TO JEST NAJWAZNIEJSZE SPADAJCIE ZAZDROSNE GRUBE LAMPUCERY HAHAHAHAHAAAAAAAA 14:14 [zgłoś do usunięcia] 2werty ładniutka i naturalna 14:15 [zgłoś do usunięcia] TaaakaJednaDziewczyna no i jezdzi na koniu jakby kto nie zauważył czyli biedna nie jest Ma 3 kompy:) Wymyslisz wszystko by uleczyc swoje kompleksy:) Laska jest normalna...Nie bede pisała hymnów na jej temat bo jest najnormalniejsza w świecie,ale wpisy ze jest brzydka są żałosne...Bo 60%polek moze jej pozazdroscic figury i twarzy

Gość /.,.,.,.
jej wymagania to listek sałaty podkłady pudry tusze i inne huje muje solarium herbatki przeczyszczające i odchudzające a także to żeby czasem ktoś jej palca wsadził w gardło w celu spowodowania wymiotów

Gość nie wierzew to ze ktoś
nie wierze,że znając kafeterie któs tu wklej swoje foto do oceny...Wiec nie wiem skąd ta mania. Laska normalna powyżej przeciętnej i nie sądze by potrzebowała dowartościowania w ten sposób. Nikt przy zdrowych zmysłach na publiczne foruy mnie wkleja fotek swoih do oceny. Na mieiscu dziewczyny załozylabym sprawe w sądzie zawistnej kolezancę która udostepnia zdjęcia na najbardziej zalosnych forum dla sfrustrowanych grubasek

Gość TaaakaJednaDziewczyna
ja bym chciała być taka chuda- ale jedno co zle moge powiedzieć- WYGLĄDA NA ROZPIESZCZONE DZIECKO

Gość /.,.,.,.
kobieta z kilogramen tapety jest normalna? czemu piszesz o sobie w 3 osobie? jesteś debil?

Gość /.,.,.,.
naturalnej kobiety nie widziałaś?

Gość /.,.,.,.
dzwne 1a broni obcej laski jak lwica albo sama o sobie albo lesba

/.,.,.,. -widac jestes bardzo biedna :( Na sto procent masz nadwagę:( Powiem Ci,że ja nie jestem zadowolona ze swojej figury i jestem na takich włąsnie herbatkach(wcale sie tego nie wstydzę)W okresie diety i herbatek nie byłabym wstanie uprawiac sportów tym bardziej jazdy konnej...bo po prostu osoba na diecie niewazne czy gruba czy chuda nie ma na to siły.Moja siostra miala anoreksje i nie miała siły wyjść z pokoju... Niestety kochana życie jest tak chujowo niesprawiedliwe ze są laski co jedzą cieszą się zyciem i są szczuplutkie... Musisz się z tym pogodzić...

Gość sedfghuj
czego jej ma zazdrośćic 60 % kobiet? szpetnej mordy w masce i anorektycznego ciała bo jebne ze śmiechu!!!!!!:):)

Gość /.,.,.,.
jestem facetem nie jest zbyt urodziwa ani sexowna po co wkleja swoje foto i pyta o ocene? a skąd wiesz że na koniu jeździ może sprząta w oborze

poczytaj o najwiekszych kompleksach polek..Oddałabym wszystko zeby byc szczupła..a nawet chuda...Nie lecze swoich kompleksów i nie wmawiam sobie ,ze to jest brzydkie...tylko sie staram i walczę o swoje szczęscie.ALe każdy ma inny sposób radzenia sobie z problemem...psychologia...

facet nie zadawałby sobie tylko trudu i nie krytykował az tak zacięcie.Krytyka istnie kobieca:O Facet pierdolnął by jednego posta...w stylu "nie pdooba mi się nie mój typ":) Całe życie,żyje z kobietami..Po jednym poscie mozna poznać

Gość ptasiek nastroszony
i tu wlasnie sie pokazal klasyk polactwa . tego z dziura

czy to było o mnie???? ja kogos bronie??? otóż ja wyrażam swoją opinie

i założyłam jakis czas temu włąsnie o was brzydule temacik - jak bardzo lubicie atakowac inne kobiety jak czujecie się brzydsze 🖐️