Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popsuł mi się TELEWIZOR

POMOCY !!!!!!! Czy mogę oglądać programy TV w Internecie ????????????

Polecane posty

Gość popsuł mi się TELEWIZOR

Od kilku dni mój TV jest zepsuty i podobno tylko kupno drugiego mnie uratuje. Będę odkładał kasę i kupię ale puki co muszę sobie radzić inaczej. Raczej nie jestem zaawansowany technologicznie bo rzadko zdarza mi się siedzieć przed kompem dlatego jako zupełny amator pytam Was : czy można oglądać TV przez internet ? Słyszałem gdzieś że ktoś oglądał mecze na necie bo nie miał TV więc chyba jest coś na rzeczy. I z tego co wiem nie były to powtórki na youtube czy coś w tym stylu. Normalnie oglądał mecze na żywo. Czy taka usługa istnieje ? Czy oferuje ona tylko wybrane programy czy można oglądać w necie normalnie różne kanały np: włączam teraz polsat i oglądam wszystko po kolei ? :) Czy za to się płaci ? Czy trzeba mieć jakiś lepszy komputer lub szybszy internet do tego ? Pomoże mi ktoś ? Bardzo proszę bo zależy mi na tym aby w przyszłym tygodniu obejrzeć kilka meczy :(

Gość japierdziele ale masakra
wpisz interesowane pzrez Ciebie kanały w google z dopiskiem online...a tak pozatym to trzeba miec karte tv do kompa by ogladac tv z tego co mnie wiadomo