Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Jak często jecie domowe obiady?

Polecane posty

codziennie :) uwielbiam gotowac wyjatkiem sa dni kiedy jeny na miescie pizzerie restauracje ale to juz niezbyt czesto to co serwuja restauracje da sie spokojnie zrobic w domu niemal kazde danie ;) i dwa razy taniej :)

Gość 22 lata i nigdzie nie zagrzala
ja jem 7/7...... zazdroszcze wam ze macie kase na jedzenie "na miescie" :O

Gość cospodobnego
Studiuję i jak jeżdzę do domu na weekend to zawsze mama mi coś tam da...ale to jest jeden obiad, więc wystarczy na góra dwa dni, jak sobie rozdzielę. Generalnie gotuję sama, unikam jedzenia na mieście - raz że nie mam zaufania, a dwa że to kosztuje o wiele więcej niż jakbym sobie sama zrobiła

sweet dreams ja pizze kebaby hambuegery czy chinszczyzne i inne w domu robie no wyjatkiem jest sushi do tego nie mam cierpliwosci a w suszarni gdzie bywam jest pyyycha swieze znamy obsluge kucharzy a ze dajemy dosc spore napiwki may pewnosc co do jakosci jedzenia ja wymodzilam ostatnio fajny sosik do burgerow i smakuja z nim rewelacyjnie :)

Gość jestem kobieta woda ogniem
U mnie codziennie musi byc zupa! Na kazdy dzien inna :) pomidorowa, krupnik, szpinakowa, jarzynowa, pieczarkowa, ogorkowa itd.. czasami jak mi sie chce to do tej zupy zarzuce jakies drugie danie. W weekendy obowiazkowo jakies miesko do obiadu. Mieso (białe) raz w tygodniu, wlasnie w weekendy. Nie wyobrazam sobie codziennie jadac na miescie chociaz uwielbiam czasemm zajrzec mdo feniksa :)

ja tez sphinxa lubie ale to co serwuja z powodzeniem zrobisz sama w domciu max 30-45 minut roboty :) i masz pewnosc co do swiezosci warzyw mieska :)

Gość lena ##
codziennie mam małe dziecko i gotuję gotuję przeważnie na 2 dni Ps. zupy są szybkie do zrobienia i zdrowe wystarczy kupić gotową porcję warzyw z HORTEXU, kostkę rosołową, śmietanę i gotowe:) albo warzywa na patelnię albo naleśniki (uwielbia i na słodko i z mięsem i ze zpinakiem) 15 minut

Gość lena ##
oczywiście dla dziecka gotuję bardziej pożywne dania i bardziej urozmaicone ;) nie tylko zupy i nasleśniki

Ja gotuje dziś np mam gulasz z wołowiny i ziemniaki na parze. Obiad domowy to zawsze obiad, który zrobisz z świeżych składników. Poza tym oszczędność kasy, mi jest szkoda wychodzić do knajp i tam się stołować.

a ja dzis kurzy cyc curry panierowany w mace pieczarki duszone z chilli i pietruszka do tego frytki :)

Gość lena ##
a ja dziś miałam krupnik i kotlety mielone z buraczkami:) full wypas - 2 dania jedno zostaje jeszcze na jutro:)

Gość gość
ja jem w weekendy ale w pracy najczęściej korzystam z kateringu z www.teleobiad.pl :) i jest spoko :)

Gość paniusia45
Codziennie. Czasem gotuję ja, czasem mój facet. W tym tygodniu moja kolej. Wczoraj była ogórkowa i placki ziemniaczane, dziś będzie ogórkowa z wczoraj, schabowe, ziemniaczki i surówka. Jutro będzie kalafiorowa i naleśniki, pojutrze zupa kalafiorowa i kotlet z fileta z piersi, w czwartek będą krokiety z kapustą i grzybami z barszczykiem. A w piątek wyjeżdżamy na romantyczny weekend, więc będziemy się stołować w restauracjach. Gotujemy w domu, bo tak jest po prostu taniej, tym bardziej, że mamy własne warzywa i owoce z działki, które zjadamy na bieżąco, a nadmiar zaprawiamy w postaci sałatek, kompotów itp.

Gość gość
Z racji, ze mieszkam sama prawie zawsze jadam na mieście, uwielbiam chodzić na obiady domowe do Gusto we Wrocławiu, prócz tego maja tam dobra pizzę i sałatki

Gość Zoska69
Ja podobnie jak moja poprzedniczka mieszkam sama dlatego tez obiady jadam na mieście!Ze względu na to że jestem z okolic Warszawy to jadam je zwykle w Domu Kresowym;) Mają rewelacyjne jedzonko;)

Gość gość
Codziennie

Gość AnkaOlek
Zośka byłam w tamtym tygodniu w Domu Kresowym i zgadzam się z Tobą świetne mają jedzonko!!