Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_27

dziewczyna nagrała moja rozmowe z kolega.

Polecane posty

Gość załamany_27

Zaprosiłem mojego kolege na piwo do naszego wspólnego mieszkania. Moja dziewczyna wyszła w tym czasie na zakupy (nie trawi gościa) Kumpel wpadł gadaliśmy o wszystkim o naszych laskach , życiu , sporcie - generalnie takie męskie temaciki. Wszystko było by o.k gdyby moja nie nagrała tej rozmowy na dyktafon ( ukryła go w książkach) no i rozpetało się piekło bo gadaliśmy na temat jej wagi ( że przytyła i zrobiła sie dla mnie mniej atrakcyjna) ze na imprezie flirtowałem z kumpela, że czasami jest wredna i głupia itd itd. Jestem wściekły na nią bo to moja prywatna rozmowa była i zachowała się bardzo dziecinnie. Tłumaczyła się tym że zawsze ja zapewniałem że mowie o niej pozytywnie i nie oczerniam jej i chciała spawdzic czy mowie prawde. Z jedej strony jej sie nie dzwie ze sie wkurzyla bo sam nie chcial bym takich rzeczy uslyszec ale jestem tak vkurwiony na nia za jej zachowanie ze myslałem że ja w sciane wbije. Wyszlem z mieszkania i pojechalem nocowac do brata . nie wiem co teraz w tej sytulacji zrobic. Kocham ja pomimo tego wszystkiego chyba kazdy czasem ponarzweka na swojego partnera no ale to bylo przegiecie ...

Gość to masz
przejebane gosciu ;d

Gość szczerze?
zerwałabym z facetem, jeśli obrabiałby mi tyłek. Zaufania i szacunku zero masz dla niej, bo o tym , że przytyła czy czasem zachowa sie niefajnie to JEJ POWINIENEŚ POWIEDZIEĆ a nie kuplowi, który puści to dalej między kumpli. Faceci to plociuchy. Nie wszyscy-mam nadzieję.

Gość krokodylica
Chciałbyś żeby ona mówiła przyjaciółce, że mniej ją podniecasz bo się rozpasłeś?! Jak się kocha to niektórych rzeczy się nie mówi.

Gość załamany_27
a nie mówi? myśle że po to jest przyjaciólka żeby sie wyżalic.

Gość załamany_27
ja nie wiem co teraz mam zrobić czy czekać na przeprosiny ?

Gość Annabel Moris
To początek końca, skoro cię odrzuca jej obecna aparycja. A jak się postarzeje, to też przestanie cię pociągać ? pewnie tak, bo płytki z ciebie facet po prostu. Skoro ci się mniej podoba, to ja rzuć, a nie żalisz się kolegom.

Gość szczerze?
autorze czekasz na przeprosiny? Padne i nie wstanę!

Gość załamany_27
ona wie o tym ze przytyla ale nic z tym nie robi nie mam zamiaru z tego powodu sie z nia rozstawac choc milo by bylo gdyby ZRZUCILA PARE KILO. lecz nie w tym wszystkim rzecz . chodzi mi o fakt nagrywania cudzych rozmow przeciez to chore

Gość załamany_27
a co moze ja mam przeprosic? za fakt ze zostałem inwigilowany

ale masz przeyebane:D:D:D a tak seriously to trochę bez sensu taki związek: ona ci nie ufa i podsłuchuje, ty jej obrabiasz dupę...:O

Gość załamany_27
nie obrabiałem jej tyłka - to była zwykła rozmowa czy wy nie rozmawiacie o swoich problemach z kolegami/kolezankami?

Gość eustaaaachy.
"Zaufania i szacunku zero masz dla niej" ona zostawiajac dyktafon wlasnie udowodnila jakie ma zaufanie do niego:D nie kompromituj sie laska

Gość potencjalny klient
a gdyby tego dyktafonu nie zostawiła do tej pory nie miałaby pewności że jej facet to cham, teraz chociaz ma na to dowody

Gość wyszlem?? pierdlem i rzyglem
bo chamstwa nie zniese :D:D:D burak totalny jestes ot co.

Gość eustaaaachy.
wiesz tak to na kazdego mozna znalesc haka:P wszedzie dajmy dyktafony i bedzie super:D

Gość normalnie jak FBI
UWAZAJ MOZE JESZCZE NA KOMPIE PROGRAMY SZPIEGOWSKIWE ZAINSTALOWALA, KAMERKE W DOMU UKRYLA ... CO ZA WREDNE BABSKO , BRAK SLOW.

Gość takie tam duperele
Ale ciebie kretyn...:( mam nadzieję, że ona nie da się przeprosić :)

Gość zalamany_27
czemu ze mnie??? postanowilem poczekac az mnie przeprosi.

Gość siti
załamany_27 .mogles wszystko powiedziec, ale nie o jej wadze...nie wiesz ze kobiety sa na tym punkcie bardzo wrazliwe!!...my zawsze wazymy za duzo nawet jak wygladamy jak super model;).....a poza tym afera o nic, ja bym sie na jej miescu nie wkurzala, kazdy czasem obrabia partnera, w koncu sama chciala wiedziec o czym z kolega prawujesz;)...a ty tez nie potrzebnie strzelasz focha...w sumie jest 1 do 1 ;)...

Gość katalonka ble ble
po pierwsze - i jedyne - to winna jest dziewczyna. Za ten dyktafon. To tak jak policzek. Totalny brak zaufania. Za to szpiegostwo powinna Cie przeprosić. A jakby nie szpiegowała toby nie usłyszała paru przykrych słów na swój temat. Sama tego chciała.

Gość mcmaaa
nie usłyszałaby przykrych słów gdyby nie obgadywał jej do kumpla

Gość dziewczyna się glupio
zachowała i tyle.

Gość To chore
Niektórzy mają we krwi podsłuchy, łażenie i interesowanie się tym co nie powinni wiedzieć.

Jesteś cham i tyle !!!!! Idź sobie poszukaj chudej koniny... Szkoda dziewczyny ze traci czas z takim idiotą

Gość powinienes nagrac jak ona
z koleżanką opowiadają sobie o facetach i ciekawe co bys zrobil kiedy bys usłyszał ,ze masz małego :O i bzykasz sie jak królik ?:O

Z tą wagą to był cios poniżej pasa. Oby dziewczyna nie dała się przeprosić.

Gość jamajka//
moim zdaniem laska przegiela, nagrywac rozmowe faceta z dobrym kumplem, ciekawe, czy ona nie porusza takich tematow z przyjacioką. zenujaca jest dla mnie