Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_27

dziewczyna nagrała moja rozmowe z kolega.

Polecane posty

Dziewczyna jest sama sobie winna. To tak jakby czytała pamiętnik innej osoby i dowiedziała się złych rzeczy na swój temat. No przepraszam, ale ja bym się poważnie wku...wiła gdyby ktoś podsłuchiwał moją prywatną rozmowę z przyjaciółką. Dziewczyny nie burzcie się tak na autora, bo jestem pewna, że też nie raz rozmawiałyście z przyjaciółkami na temat swoich facetów i na pewno gdyby oni usłyszeli te relacje to też nie byliby zadowoleni. Zakładanie komuś podsłuchów to szczyt chamstwa...

Gość stokrotka87.87
a jak dla mnie to juz danwo powinna ci dac kosza za to ze FLIRTOWALES Z INNA!!!! ja gdybym to uslyszala juz danwo bym odeszla i nawet nie byloby rozmowy. to z epowiedziales o jej wadze ok ale te flirtowales z inna.. bo co bo ona przytyla? pewnie tak to odebrala, ty powinienes ja PRZEPROSIC!

Gość zalamany_27
no wiec tak przyjechałem wczoraj do naszego mieszkania. Liczyłem ze mnie przeprosi. Pomylilem sie, powiedziala mi ze uwaza ze dobrze zrobila bo teraz chociaz wie napawde co o niej mysle. I ze obrabiam jej tylek rowno a niby tak sie zawsze szczycilem ze to co w domu to w domu i rozwiazujemy problemy nasze miedzy soba a nie dzielimy sie nimi z postronnymi ludzmi. Powiedziala ze mi nie wybaczy tylko dlatego ze zwuierzalem sie swojemu koledze ktorego ona wrecz nie znosi i uwaza ze sprowadza mnie na zla droge - zamiast prostowac cofam sie przy nim. No to tez jej troche pocisnolem ze zachowuje sie jak KGB , ze zaklada podsluchy i wkracza w moja prywatnosc i ogranicza mi swobode. Ze mi nie ufa itd Uznala ze sie cieszy ze nie ufa bo chociaz nikt jej w chuja robic nie bedzie . zostalo na tym ze ja spie w salonie , ona w sypialni. i chuj. zrozum babsko.

To ona Ci walizek za drzwi nie wystawiła?! Że też tacy mili ludzie jeszcze istnieją.

Gość zalamany_27
nie sadze by wystawiła.

No i dobrze Ci tak :o nie miałbyś tych problemów gdybyś nie obrabiał dupy swojej lasce za jej placami :p nikt Ci nie mówił że plotkarstwo źle sie kończy?

Gość zielony_chwast
nie jestem za inwigilacją ale jak widać, to jest czasem jedyny sposób, żeby dowiedzieć się, co na prawdę myśli nasza połówka ona przegięła i dobrze o tym wie ale jak już to pierwszy Ty powinieneś autorze przeprosić. Za to co mówiłeś do kogo itp. I tak Ci chwilę zejdzie, bo ona wie, że rozmowa z kolega była szczera, więc musisz się wysilić. Wydaje mi się, że ona wtedy też Cię przeprosi za inwigilację ale tylko za to, bo więcej jej winy w tej całej sytuacji nie ma.

Gość zielony_chwast
ktoś powyżej napisał "dziewczyna jest sama sobie winna" jak idziemy tym torem, to powinniśmy obwiniać zdradzane osoby o tym, że się dowiedziały o zdradzie, że dociekały itp.. bo po co to robili? przecież żyli by normalnie spokojnie. A ja uważam, że lepiej wiedzieć.

Gość aguśka;)
spoko ;) n ewno teraz dziewczyna się odchudzi i dalej będzie atrakcyjna tylko problem w tym czy będzie cię jeszcze chciała

Gość Różdzka Popiołu
A nie dałeś jej czasem wcześniej powodów do tego, żeby podłożyła ten dyktafon? Paranoja się nie bierze z niczego. Jak znam życie to już jej jakiś numer odwinąłeś, a teraz płaczesz, że cię wredna baba inwigiluje.

laska przegiela a koles co ? bez winy ?? Nie masz za grosz do niej szacunku , i wlasnie sie przekonala , powiem ci tak , zachowalabym sie jak suka robiac cos takiego dla swego faceta a jesli bym zrobila i bym uslyszala to co uslyszala ona , zrobilabym to ten i nastpeny raz , poprostu utwierdzila sie w przekonaniu jaki jestes. TO DO NIEJ POWINIENNES SIE ZWROCIC i nie wazne ze ona wie ze przytyla , no chyba ze ci do smiechu jest jak potem idzie gluchy telefon od kolegi do nastepnego kolegi , i kpina z twojej dziewczyny to gratuluje odwagi , wspolczuje glupoty;):):)

Gość panna122222
1. ona posunela sie za daleko - chociaz przynam ze tez nie raz ma ochote zrobic cos podobnego lub zainstalowac szpiega w kompie, ale boje sie ze zauwazy. mysle ze kazdego korci by dowiedziec sie co robi i mowi druga osoba ;) 2. ci co pisza ze powina zerwac, bo mu sie mniej podoba - nie wierze ze ani raz nie przeszlo wam przez mysl ze wasz facet nie jest taki do konca idealny, ze wolalybyscie zeby byl np. bardziej wysportowany czy zeby zarabial wiecej kasy. nigdy wybrala przez nas osoba nie bedzie w 100% wymarzona i idealna. ale przeciez sie o tym drugiej osobie nie mowi

Gość panna122222
bardzije bym sie martwila tym ze flirtowalesz kumpela......

Gość panna122222
powiesz o tym cos wiecej? podoba Ci sie ta kumpela? co rozumiesz przez slowo flirt?

Dziwne, że tylko jedna dziewczyna tutaj zwróciła uwagę, że to, czym najbardziej autor podpadł to nie stwierdzenie, że przytyła, tylko chwalenie się flirtowaniem ze znajomą. Przyznaj się autorze - jeśli nawet się pogodzicie to będziesz szczerze zdziwiony, że Twoja kobieta prostetuje, kiedy idziesz spotkać się z tą znajomą, z którą tak fajnie flirtowało Ci się na imprezce? Co nie zmienia faktu, że dziewczyna też przegięła. I generalnie należałoby ją zjechaćjak burą sukę, gdyby nie fakt, że okazało się, że to nei było wścibstwo, tylko słuszne przeczucie :p

Gość zalamany_27
zwykły flirt , nic znaczacego. w rozmowie z kumplem poruszylismy ten temat bo ona sie we mnie podkochuje (ta dziewczyna). Ale ona ma za chlopaka naszego wspolnego znajomego.

Wiesz, że "znajoma" się w Tobie podkochuje i jeszcze z nią flirtujesz? No to wiele jaśniejszego przekazu "masz szansę i bardzo odpowiada mi Twoje zainteresowanie mną" nie mogłeś jej dać. Będąc w związku wszelkie próby podrywania Ciebie powinienś uśmiercać w zarodku, a nie jeszcze podlewać, żeby ładnie rosły. Dupek z Ciebie i tyle.

Gość piczkaxxxxxxxxx
z tym przytyciem to nic ale jak bym sie dowiedziała o flircie to OUT. bo jesli by tylko mówił ze przytyłam itd to nawet słówkiem bym nie pisnęła ze podsłuchiwałam . swoją droga niezły sposób :D

Gość jane k
współczuje takiej laski która nagrywa swojego faceta

Gość Astoria1985r
Jesteś burak i tyle. A skoro nagrała Cię to miała ku temu przesłanki. Pewnie przeczuwała, że jesteś fałszywym chamem i się nie pomyliła.