Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz ???

Co znaczy stwierdzenie" nietypowa uroda "

Polecane posty

Gość i co teraz ???

?

Gość asx
inaczej brzydal

Gość jeśli jesteś dwa dni przed
skoro nietypowa, to znaczy, że nie pospolita tylko oryginalna. Pozostało się cieszyć a nie zamartwiać :)

Gość Annabel Moris
Znaczy odbiegająca od normy :) w dobrym lub złym tego słowa znaczeniu.

Gość podrywam kafeterianki z pasją
To by była nietuzinkowa brzydota :classic_cool: nietypową urodę posiada np Penlope Cruz która ma dużego nosa.

Gość i co teraz ???
aha no to milo mi..:/ nie ma sie z czego cieszyc i jak widac moja zanizona samoocena ma uzasadnienie :(

Gość Liselotte
no cóż, to grzeczne określenie niezbyt urodziwych. Choć ci "piękni inaczej" wredni potrafią być - kiedyś usłyszałam przytyk, ze posiadaczka końskiej buźki miliona piegów i ryżej szczeciny woli "oryginalną brzydotę" niż moją "lalkowatą"...:D urodę!

Gość chguhcne
tzn ze nie koniecznie musisz być przez ogół postrzegana jako urodziwa a przez tą część męskiego społeczeństwa która ma taki a nie inny gust, nie nie oznacza to ze jestes brzydka, jestes nie przecietna aczkolwiek odbiegasz od powszechnych trendów

Gość i co teraz ???
dzieki za wyjasnienie :) liselotte widzisz bywa :D ja akurat wredna nie jestem ale nienawidze gdy ktos docina odnosnie wygladu itd.. a chyba kazdy sie z tym spotkal.. jak widac kazdy inaczej to interpretuje... a jesli dostalam taka odp " masz nietypowa urode,ale jestes bardzo ladna" to mialo byc pocieszenie czy jak bo jedna czesc zaprzecza drugiej?

Gość i co teraz ???
up

Gość i co teraz ???
up;

Gość Liselotte
nie, to było tylko śmieszne przypomnienie bo to także określenie ludzi charakterystycznym wyglądem - np. Barbra Streisand ma duży nos i rysy niezbyt regularne ale uchodziła za piękną - czy np. Justyna Steczkowska - w zasadzie nie jest "laleczkowata" ale piękna- jest. To chyba o to chodzi.

Gość jeśli jesteś dwa dni przed
eeeeeeeeeeetam, ja na twoim miejscu bardziej bym się przejmowała, gdyby ktoś powiedział do mnie, że mam bardzo pospolitą urodę

Gość i co teraz ???
wolalabym miec pospolitą:) czyli jednak jestem brzydka:( malo kobiece są te kobiety..