Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat czy jestem nie

mam 25 lat i chce zebyscie ocenili moje zachowanie

Polecane posty

W skrócie: Jako nastolatka byłam brzydka teraz jako kobieta tez jestem i nie moge pozbyc sie chorobliwej zazdrości w stosunku to młodszych i ładniejszych dziewczyn, jedna pobiłam niezbyt dotkliwie ale jednak polala sie krew z twarzy. Teraz widze moja dorastajaca sasiadke ( ma ok 15 lat ) i rosnie z niej ładna dziewczyna, wkurwia mnie ze sie tak wozi i że bedzie miec udane pełne powodzenia życie którego ja nigdy nie miałam , mam ochote sie na niej wyzyć :O co robic ? :O

Gość proekozielona
zapisz sie juz teraz na oddzial psychiatryczny albo umow sie z BSA on lubi takie przecietne panny jak TY topik o aryjskich dziewczynach

mi to czasem jest smutno gdy widze jak znajomym sie układa a mi nie, ale ja tą zazdrość dusze w sobie

Gość proekozielona
wlasnie i on cie bedzie na rekach nosił, zmieni sie twoje zycie na lepsze a jak masz jasna cere, blod wlosy i oczeta niebieskie... odnalazlas swe szczescie, czyz nie cudownie

w mojej glowie pojawia sie myśl dlaczego ona jest taka ladna a ja nie i moje agresja rosnie do poziomu 100 % w moich atakach celuje w twarz żeby jak najbardziej oszpecic delikwentke o samobójstwie mysle na powaznie

Gość fddffgfggghfdfdf
wyluzuj, uroda przeminie, kazda piekna i tak sie zestarzeje i robaki ją zjedza, czego zazdroscic?

Gość i kazdego dnia piszesz o tym n
Tego ze zasmakuje calej najlepszej strony życia chociazby przez te 10-15 lat. Tamta laska sie nie zemsci , nie znamy sie to był przypadek na miescie, na uboczu.

To byłaby samonakrecalna machina nienawisci i zemsty, mi nie zalezy na niczym nawet na życiu, wiec co ta bidulka moglaby mi zrobic ? Nawet wizja wiezienia mnie nie przeraża.

Dom nie tak lawo nie spalic to nie jakas drewniana chatka ze słomianym dachem:D

Gość proekozielona
w sumie tez mysle ze prowo, mam taka nadzieje ale to tez pokazuje ze na tym forum sa totalne swiry, prawiki, faceci nienawidzacy kobiet gdyby nie cafe nie mialabyn pojecia ze tylu chorych ludzi jest wokół nas, w naszej PL staram sie wchodzic tu za czesto

Ale skąd byś wiedziała, że to ona? Skoro brak dowodów... w środku nocy, zamaskowana wrzuca przez okno koktajl Mołotowa :). Nie ma szans aby ktokolwiek wiedział kto to zrobił :). Mieszkanie zastępcze powiadasz... no tak, byś je dostała, ale wszystkie twoje rzeczy osobiste, sprzęt w mieszkaniu poszłoby z dymem :). Moim zdaniem fajna zemsta na kimś takim jak ty.

Szczerze zwisaloby mi to , do zycia potrzebuje tylko jedzenia i komputera bez całej reszty moge sie obejsc . No chyba oczywiste zebym wiedziala ze to zemsta , zmartretowałbym suke :)

Gość proekozielona
WHO nie ma sensu pisac naprawde, poziom autora topicu nie jest tego wart swir sie nakreca tym, ze temat jest podtrzymywany