Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggjdthyjt

Dziwna sytuacja na Facebooku !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ggjdthyjt

Słuchajcie wchodzę dziś na facebooka Po chwili dostaje wiadomość od znajomego Polaka który piszę mi część po angielsku myślę sobie odpiszę po angielsku tez.Po chwili piszę dalej cały czas po angielsku co robię czy chcę zobaczyć coś śmiesznego więc odpisałam również po angielsku dlaczego piszesz po angielsku do mnie a nie po Polsku.no i dostałam jakiś dziwny link oczywiście go nie otwierałam i tak przyjrzałam się stronie i po prawej stronie są znajomi w takiej kolumnie i niżej pod tymi znajomymi jest napisane dodatkowi znajomi lub inni znajomi nie wiem teraz bo jak przestałam z nim pisać po prostu mi znikł ten napis wychodzi na to ,że ktoś się podszył pod mojego znajomego i wysyła jakieś wirusy czy coś mieliście kiedyś taką sytuację na gg nie raz dostałam jakiegoś wirusa w linku nigdy takich rzeczy nie otwieram,ale to mnie zdziwiło po co ci idioci to robią masakra jakaś nic musze tylko powiadomić o tym znajomego

Moja siostra przed wczoraj też coś takiego dostała. Link jest przekierowany na fałszywego youtube. Dostajesz filmik ze swoim imieniem i nazwiskiem, ale żeby go oglądnąć, to musisz pobrać jakiegoś flash playera. Moją mądra siostra oczywiście to zrobiła i pierwsze co, to zresetował jej się komputer :D

Gość ggjdthyjt
Ja nigdy nie otwieram takich rzeczy,ale gdyby ta osoba była anglojęzyczna lub Polak pisał po Polsku to dlaczego nie miała bym zaufać wiesz znajomy wysyła ci jakiegoś śmiesznego linka i tyle hehe trzeba być ostrożnym

Moja siostra właśnie dostała to od koleżanki angielki. Z tym, że sam link jest już podejrzany, bo to ciąg cyferek. Dopiero po chwili jest przekierowanie na yt. Ja też bym tego nie otworzyła, no ale ludzi, którzy się nabierają nie brakuje

Gość sjsjbncbcbc
TO JEST WIRUS juz wszyscy o tym wiedza nie sciagaj tego i nie klikaj na link usun ta rozmowe szybko

Gość LolaxDD
To hakerzy internetowi !!!!! . Jeśli wysłali Ci link na You Tube to ściema :/ Lepiej tego nie ściągaj bo inaczej wirus wejdzie w twój komputer i spali go ! . Ja dostałam to samo i było moje imię i nazwisko i tam po angilesku że jestem w roli głównej ! . Ale napisała to do mnie moja znajoma :/ A i pod tym filmikiem były komy moich znajomych np. no commenst itp. Dzisiaj nie wolną wchodzić na facebook-a w TV apelowali żeby dzisiaj nie wchodzić na fb bo inaczej wirus wejdzie w kompa

Gość LolaxDD
To hakerzy internetowi !!!!! . Jeśli wysłali Ci link na You Tube to ściema :/ Lepiej tego nie ściągaj bo inaczej wirus wejdzie w twój komputer i spali go ! . Ja dostałam to samo i było moje imię i nazwisko i tam po angilesku że jestem w roli głównej ! . Ale napisała to do mnie moja znajoma :/ A i pod tym filmikiem były komy moich znajomych np. no commenst itp. Dzisiaj nie wolną wchodzić na facebook-a w TV apelowali żeby dzisiaj nie wchodzić na fb bo inaczej wirus wejdzie w kompa