berbelek1 0 Napisano Sierpień 21, 2011 cześć. Zamierzam zapisac się na pierwszą wizytę do Kliniki Leczenia Niepłodności ale nie wiem jaką wybrać w grę wchodzą następujące: 1. Novum w Warszawie 2. Invicta w Gdańsku 3. Invicta w Warszawie 4. Invimed w Warszawie Którą z tych polecacie ? Jakie jest podejście do pacjenta? jacy lekarze są godni polecenia. Bardzo proszę o opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masterkaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 21, 2011 opinie sa rozne jak i pozytywne jak i negatywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Sierpień 21, 2011 wiem że opinie są różne ale chcę zasięgnąc rady osób które korzystały z leczenia w tych klinikach co jest gdzie nie tak i czy warto do jakiejś się udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żallllllll-- Napisano Sierpień 21, 2011 tutaj jest raczej malo osób ktore sie lecza w klinikach i malo osób ktore maja az takie duze problemy z zajsciem w ciaże wiecej tu takich co umia zajsc wątpie zeby ci ktos odpowiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Sierpień 21, 2011 doooo żallllllll-- a jednak sa takie osoby ja taka osbą tez jestem autorko ja ci niestety nie pomoge ktora klinika jest lepsza chodz sama sie lecze a w zupelnie w innej miejscowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Sierpień 21, 2011 paula a możesz powiedzieć gdzie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula299 0 Napisano Sierpień 21, 2011 e Bytomiu moja droga a dlugo nie umiesz zajsc juz w ciąże? leczysz sie terz gdzies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nemeria Napisano Sierpień 21, 2011 ja lecze sie w Novum, na razie nie mam nic do zarzucenia ogromna klinika, doswiadczeni lekarze i embriolodzy wszystko na miejscu zalatwiasz od reki kilkanascie lat na rynku do tej pory najdluzej czekalismy 10 min na wizyte (w porownaniu z poprzednia klinika - 2 godziny to norma byla) efekty: ciezko powiedziec na razie, zobaczymy za ok miesiac :) co do innych klinik ktore rozwazasz ciezko mi sie wypowiedziec bo sie zwyczajnie tam nie leczylam duzo opinii znajdziesz na naszym bocianie na watkach poszczegolnych klinik - wejdz na forum "gdzie sie leczyc" i tam popytaj dziewczyn na watkach kazdej z klinik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Sierpień 21, 2011 staramy się od marca już raz byłam w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Novum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Sierpień 22, 2011 dzięki za opinię i czekam na dalsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach